有無人鍾意松井珠理奈(3)

1001 回覆
9 Like 29 Dislike

人唔笑狗都吠啦

櫻花C就屌得 救世珠C就唔屌得 咩道理

諗起動物吧既「汗不如珠」
無救世珠咁厚皮玩多5年既都死埋一邊唔該

呢句真係好搞笑 之後好似俾人踢爆兼任個陣既公演次數少過彩

佢好似早過彩兼任2年咁都少

佢2邊公演都唔做
咁佢平時番工要做咩??

問秋仔

人唔笑狗都吠啦

佢2邊公演都唔做
咁佢平時番工要做咩??

開SR

人唔笑狗都吠啦

佢2邊公演都唔做
咁佢平時番工要做咩??

開SR

整餅
佢sr 開得真心密
之前aks好似仲頒左個奬俾佢 全團前3
大佬呀呢啲19奬仲同班細争
將啲時間係外務吸下村外人氣好過啦
佢sr 開得真心密

http://sr48.net/follower?e=6
禁落去你會發現救世主開左99次
建議開mion既做對比

一定係呢班人杯救世主
成team人一齊off都冇救世主份

人地好忙架要係屋企開sr 整餅乾
鬼得閒同你地呢班洗腳婢出去
btw 之前睇過救世珠好似一個月先出一次公演

邊有咁多呀,兩個月一次應該有既
最憎人講元老

前一句元老後一句元神7

你地班人係咁真心鐘意佢地 就唔會畢業後個個都過得咁FLOP啦
AKB48 48th Single「願いごとの持ち腐れ」劇場盤 第一次受付終了
山本彩   24.0/24.0①
宮脇咲良  *3.0/24.0(2.0)
白間美瑠  *0.0/24.0(1.0)

救世連個握手三姐都冇埋啦
禾miru又然

唉唷唷
救世珠而家得返總選可以威下咋
FB專頁靠北秋肥無櫻吹?
全部奶騎睇到火都黎埋

同班奶騎講都晒鳩氣
一係就乜都推比營運,一係就話你地睇唔到佢私底下係好撚frd只係冇貼出黎
之後圍爐踩低其他mb以為救世珠是最好
佢sr 開得真心密

成日借d意露野
又腿張開咁訓覺
AKB48 48th Single「願いごとの持ち腐れ」劇場盤 第一次受付終了
山本彩   24.0/24.0①
宮脇咲良  *3.0/24.0(2.0)
白間美瑠  *0.0/24.0(1.0)

救世連個握手三姐都冇埋啦
禾miru又然

唉唷唷
救世珠而家得返總選可以威下咋

說好的飯群中人氣最高呢
佢sr 開得真心密

成日借d意露野
又腿張開咁訓覺

有次直播訓覺
全部奶騎睇到火都黎埋

同班奶騎講都晒鳩氣
一係就乜都推比營運,一係就話你地睇唔到佢私底下係好撚frd只係冇貼出黎

同佢偶像一樣鍾意賴三賴四
一係轉移目標插其他人
完全冇自省覺悟

佢2邊公演都唔做
咁佢平時番工要做咩??

開SR

整餅

唔扮忙d點比到理由奶騎幻想救世珠好勤力咁救緊世
全部奶騎睇到火都黎埋

同班奶騎講都晒鳩氣

同佢偶像一樣鍾意賴三賴四
一係轉移目標插其他人
完全冇自省覺悟

所以一句物似主人型係岩
咩質素既飯推咩質素既偶像

佢2邊公演都唔做
咁佢平時番工要做咩??

開SR

整餅

整曲奇R fd子
開頭佢d fans仲覺得佢好撚慘呀 點解我珠成日整曲奇 aks又唔畀野佢做
根本係自己懶
身為一個團既大top 萬年c,搵都搵d有意義既野去學增值下自己啦
明知自己唱歌唔掂 就去學下唱歌啦
演技 說話投巧又冇 咁多時間都唔去練下

佢2邊公演都唔做
咁佢平時番工要做咩??

開SR

整餅

整曲奇R fd子
開頭佢d fans仲覺得佢好撚慘呀 點解我珠成日整曲奇 aks又唔畀野佢做
根本係自己懶
身為一個團既大top 萬年c,搵都搵d有意義既野去學增值下自己啦

練唔練 努唔努力都會係不動c
你仲有咩動力進步
咁係多盛世飯既
其實我自己麻麻地鐘意個單
佢地番o黎公演真係幾開心幾感動
就好似畢業生番中學sport day 同下自己社啦啦隊玩
但出單曲就好似call班畢業生出o黎代學校比賽咁 硬係怪怪地

佢2邊公演都唔做
咁佢平時番工要做咩??

開SR

整餅

整曲奇R fd子
根本係自己懶

坐係皇位度資源自動送上門
成隊SKE幫你洗腳
係人都恃寵生驕hea啦,反正又唔洗爭取既
btw連佢唯一既跳舞得都變左好似西野未姬式既浮誇
以前唔係咁架喎

佢2邊公演都唔做
咁佢平時番工要做咩??

開SR

整餅

整曲奇R fd子
根本係自己懶

練唔練 努唔努力都會係不動c
你仲有咩動力進步

非常好奇開Showroom係咪有分成
點解可以開得咁密?

佢2邊公演都唔做
咁佢平時番工要做咩??

開SR

整餅

整曲奇R fd子
根本係自己懶

成隊SKE幫你洗腳
以前唔係咁架喎

呢個就係佢咁多年黎都仲被人質疑佢成為不動c既主要原因 根本唔洗做都有海量資源

可能佢就以為越浮誇就等於跳得好 又一直冇人畀適當既意見佢 就搞成咁樣

佢2邊公演都唔做
咁佢平時番工要做咩??

開SR

整餅

整曲奇R fd子
根本係自己懶

成隊SKE幫你洗腳
以前唔係咁架喎

仲要洗多4/5年.....
好想睇ske轉c
無記錯ske係最少人報名 營運咁垃圾 入到去又無希望 鬼有人仲想入去咩

佢2邊公演都唔做
咁佢平時番工要做咩??

開SR

整餅

整曲奇R fd子
根本係自己懶

成隊SKE幫你洗腳
以前唔係咁架喎

仲要洗多4/5年.....
好想睇ske轉c
無記錯ske係最少人報名 營運咁垃圾 入到去又無希望 鬼有人仲想入去咩

入去根本冇前途 就算你做得幾好 幾有潛質都好
根本唔會受到重視
點解到宜家都冇一個二號人物上到位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞