有無人鍾意松井珠理奈(3)

1001 回覆
9 Like 29 Dislike
奈奈十夢神七確定?

須田呢

被大家遺忘既神七

其實佢上年入到神七 啲飯係咪好震驚??

唔夠佢前年跌出16咁驚
連玲奈都要由酒店跑返場館搵佢

當時佢情緒失控得好撚緊要
人地唔知就咁睇真係以為佢跌出神7

發生咩事??

個年拎第5
屌 原本想追哂post先lm
但根本追唔切 快到仆街
依家個post仲要見到好多舊登巴打
不過全靠救世珠 lihkg終於有akb post
本家 麻友領軍
栄 救世領軍
福岡 指皇領軍
大米 鰻魚領軍
海軍 奈奈領軍
難波 白間領軍
本家 麻友領軍
栄 救世領軍
福岡 指皇領軍
大米 鰻魚領軍
海軍 奈奈領軍
難波 白間領軍

睇左救世軍
本家 麻友領軍
栄 救世領軍
福岡 指皇領軍
大米 鰻魚領軍
海軍 奈奈領軍
難波 白間領軍

睇左救世軍

睇黎48+46一齊舉行既日子距離亦不遠

咪搞,睇本寫真就知,一定係46屌打

有幾多46飯會比錢玩

依家坂道 紫綠單團 遠比 AKB 搵到得更多錢
其實總選舉呢個概念已經out左
網絡發展程度越黎越高
其實已經越黎越少飯做埋D咁ON9既野:一人買多張CD為左投票谷排名
握手起碼有條手仔摸下,洗大多錢為投票?而且排位又唔係高
只係一張單,之後企咩位都係營運話事

最關鍵既一點,坂道飯已經慣左無總選舉既模式
一般唔會咁樣扔錢落海

如果坂道同48 G一搞總選舉就代表一齊收皮的日子不遠

一齊收皮
就咁睇yui 向井地 三代目都可以衝上去

有幾多46飯會比錢玩

網絡發展程度越黎越高
其實已經越黎越少飯做埋D咁ON9既野:一人買多張CD為左投票谷排名

一般唔會咁樣扔錢落海

一齊收皮

一邊投票女奴 一邊握手女奴

有幾多46飯會比錢玩

網絡發展程度越黎越高

一般唔會咁樣扔錢落海

最大問題係就算飯洗盡成副身家推member上高位
之後既待遇9成都係唔會成正比
會令好多人覺得仲投黎做咩

有幾多46飯會比錢玩

網絡發展程度越黎越高

一般唔會咁樣扔錢落海

一齊收皮

一邊投票女奴 一邊握手女奴

我見到彩姐唔玩真係鬆一口氣
我真係好擔心佢拎住紅白no.1去做救世珠洗腳婢
真係會同自取其辱冇分別

柏木其實可能grad都唔定
無啦啦營運出首mayuki嘅分手曲個陣
都已經有人估係咪佢哋其中一個要走

第三名如無意外都會係救世珠拎
櫻花睇個款都未必過到救世珠
雖然佢紅白係有第五,但d fans冇咁痴線
救世珠嘅飯人數少啲但有錢又錫曬佢肯瘋狂揼水
上年話就話第六名,但事實上係跌票

兒玉紅白幾多?
46本身成日換c,擺個個做其他飯都冇意見你吹咩

48第二次總選前得1個C

我見到彩姐唔玩真係鬆一口氣
我真係好擔心佢拎住紅白no.1去做救世珠洗腳婢
真係會同自取其辱冇分別

柏木其實可能grad都唔定
無啦啦營運出首mayuki嘅分手曲個陣
都已經有人估係咪佢哋其中一個要走

第三名如無意外都會係救世珠拎
櫻花睇個款都未必過到救世珠
雖然佢紅白係有第五,但d fans冇咁痴線
救世珠嘅飯人數少啲但有錢又錫曬佢肯瘋狂揼水
上年話就話第六名,但事實上係跌票

兒玉紅白幾多?

佢唔係唔玩總選咩
喂我唔推兒玉架喎,你唔好笑笑口望住我問

ching推邊D?

唔係既 又幾單雙c架

你係咪冇計算到BBQ 既fans 儲多左一年錢
唔好忘記救世後面有田口建設
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞