有無人鍾意松井珠理奈(3)

1001 回覆
9 Like 29 Dislike
老咪
好心老咪就唔好再玩總選啦
兩年前 老總個陣就已經話最後一年
上年有陽菜假面 但已經唔知佢選黎做咩
今年除左上台講 畢業真係唔知做乜鳩

柏木
佢唔選正常啦 上年跌左一半 唔多唔少都有打擊
同佢都唔只在村內
佢眼中 寧願班飯課金演唱會 之後個人活動好過啦
而且25歲 都到畢業時間
幾個大top畢業時間 岩岩排隊排到佢
同今年再玩 就真係好無恥了 都講左n年最後一年

彩姐
佢唔玩 作為佢飯真係好開心
一來好似上面巴打們所講
佢出黎選 真係好大機會做條仆街洗腳脾
而且 最多都係第三
因為大板根本唔會有油王
其次就算佢扲到第三 對nmb都唔會有幫助
營運根本打壓nmb
總選只會浪費元氣
寧願信過票論 對白間有啲幫助

櫻花
佢今年應該都第四 同過唔到救世珠
但寧願佢第三 睇條仆街珠喊好過
題多話佢肯定整左個鼻最近 個鼻骨高左

9up住咁多先

櫻花點止整咁少

最近呀
原本都唔覺佢真係有整 覺得可能只係發育
個樣大個左
但最近睇shoot sigh live真係好明顯
見到個鼻骨位明顯高左
成個樣係靚左 輪廓深左

淨係下巴都係最近整啦
個人覺得最靚應該係君はメロディー個陣
依加直情想unfollow ig
其實過票唔係唔可行
兩個member之間真係好friend係可能嘅
mayuki呢啲咪得,過到幾多就另一回事啦
同埋都要個fans係愛屋及烏先得

但你搵兩個完全唔friend
甚至個定位係敵對嘅出嚟
就一定唔可能啦

入山木崎唔選過俾加藤入選拔

ff下好啦
櫻花

9up住咁多先[/quote]
法國連登高登好多整容醫生
其實過票唔係唔可行

甚至個定位係敵對嘅出嚟
就一定唔可能啦

ff下好啦

黑丸同027關係幾好呀
其實過票唔係唔可行

甚至個定位係敵對嘅出嚟
就一定唔可能啦

ff下好啦

黑丸同027關係幾好呀

sr直播煮野食
講咁多做咩,投票啦望
留名放投票券w

淨係下巴都係最近整啦

講到佢好稀罕你個follow數咁
有無可能推到總選嗰日

仲有楓子d票?

楓子D票會投俾白間?
你講笑咋?

笑出聲

商業cp都信
008有次大大力拆穿佢地兩個

YNN打兵兵波個次 ?
有睇

唔係nmb飯都笑出黎

我真係笑到爆左肚 依家一路打字一路撿返d腸呀內臟呀腎呀
塞返落個肚到

yes 我都笑到停唔到
唔知果位巴打有冇興趣去紅館開返場棟篤笑

過票論

新飯唔識sorry
淨係下巴都係最近整啦

其實佢拍劇個樣都冇咁膠嘅
ig真係p圖p得太勁
大整就唔似,因為會腫,要停工
我估可能打咗針姐

不過學似泡菜飯話齋: 樣貌都係實力嘅一種
整得好睇就算啦,又唔係娶佢返屋企
同埋都睇得出係演技同跳舞係有進步嘅
點都好過隔離個件又唔靚又萬年冇進步

我覺得上得鏡見人執下佢好正常或者可以話好應該,
尤其做偶像呢行賣嘅其中一樣就係塊臉, 搵食架生嚟咖
櫻花

9up住咁多先

法國連登高登好多整容醫生

唔好咁啦[/quote]
真係好似你講咁 大整要停工幾日
我都未見過我櫻有邊日無露面

不過講黎都哂氣 d黑子剩係提黎提去都係呢樣
唔覺好悶架咩 信佢整個班一早脫哂飯啦 提黎做乜

淨係下巴都係最近整啦

講到佢好稀罕你個follow數咁

有冇睇佢尋日張吹泡泡神相

仙女下凡 睇到我扯左

我都係咁諗,總之唔好整到我認唔到佢就得啦
AB同鬼頭呢啲我就接受唔到,無頭東宮咁樣

勁多大陸西同ab撞樣

其實佢以前未變靚之前個底都唔差啦
班人講到佢好似野豬大作戰咁

其實身高真係會搞到個樣唔同左 不過無人理姐

其實佢以前未變靚之前個底都唔差啦
班人講到佢好似野豬大作戰咁

其實身高真係會搞到個樣唔同左 不過無人理姐

唔係想話櫻花無整容掛
整咪整囉 整得靚就得 承認又如何

我都係咁諗,總之唔好整到我認唔到佢就得啦
AB同鬼頭呢啲我就接受唔到,無頭東宮咁樣

勁多大陸西同ab撞樣

AB啫係邊個
有無巨巨list 到上年80人
邊d今年有玩 邊d無玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞