有無人鍾意松井珠理奈(3)

1001 回覆
9 Like 29 Dislike

得佢痴得勁埋

點讚少到呢 慘
[img]https://na.cx/i/Z6bcS8B.png[img]

點讚少到呢 慘

我去咗搵佢ig,拍烏蠅到我以為個acc係fans 開

岩岩睇左 比34櫻花吊打sosad
無張相like得落手
路過 好撚憎1987呢條柒頭皮成日痴埋人度 明明一啲都唔熟 真心菠蘿雞 痴得就痴

平囝心諗:企開啲啦屌你老母
唔講唔知原來有咁多位大佬咁睇好奈奈
本神推奈奈嘅毒jj表示誠惶誠恐
不過上年 前有須田武藤向井地
後有高橋同真子追上嚟
就算加左海軍船長buff
點睇都好難衝神七
(雖然上年速報衝到神七
後有高橋同真子追上嚟
點睇都好難衝神七
(雖然上年速報衝到神七

速報笑下算,麻友上年都第一

冇tag 麻友??
明明救世主前幾日先係咁翻炒松鼠cp

麻友唔理佢個4連post嘛
嬲嬲豬囉
仲有佢今年最多咪爭下第2 麻友就係擋佢路既人
佢個個都tag正係唔tag麻友真係好小學雞
動物吧終於嘈完佢地飯圈啲野
無性趣
其實兒玉上年第8明明個勢都幾好
就係唔知佢咩事無啦啦出唔到o黎玩選舉..
櫻花
佢今年應該都第四 同過唔到救世珠
但寧願佢第三 睇條仆街珠喊好過
題多話佢肯定整左個鼻最近 個鼻骨高左

9up住咁多先

法國連登高登好多整容醫生

唔好咁啦[/quote]

我反而想知整完容休養幾耐先可以出黎見人
真係好似你講咁 大整要停工幾日
我都未見過我櫻有邊日無露面

不過講黎都哂氣 d黑子剩係提黎提去都係呢樣
唔覺好悶架咩 信佢整個班一早脫哂飯啦 提黎做乜

其實佢以前未變靚之前個底都唔差啦
班人講到佢好似野豬大作戰咁

其實身高真係會搞到個樣唔同左 不過無人理姐

唔係想話櫻花無整容掛
整咪整囉 整得靚就得 承認又如何

都係睇你信唔信既姐 你信既我講咩都無用架啦

我信冇整.
君はメロディー 真係好靚
而家呢期覺得肥咗

係 超靚
好撚吸引
其實櫻花得塊面肥,個人好瘦
依家減肥瘦到變紙板人
希望佢唔好再減落去

佢骨架好似好細咁
真係好似你講咁 大整要停工幾日
我都未見過我櫻有邊日無露面

不過講黎都哂氣 d黑子剩係提黎提去都係呢樣
唔覺好悶架咩 信佢整個班一早脫哂飯啦 提黎做乜

其實佢以前未變靚之前個底都唔差啦
班人講到佢好似野豬大作戰咁

其實身高真係會搞到個樣唔同左 不過無人理姐

唔係想話櫻花無整容掛
整咪整囉 整得靚就得 承認又如何

都係睇你信唔信既姐 你信既我講咩都無用架啦

我信冇整.
君はメロディー 真係好靚
而家呢期覺得肥咗

係 超靚
好撚吸引

我覺得佢整左都冇所謂
但係上年個陣一定靚好多
後有高橋同真子追上嚟
點睇都好難衝神七
(雖然上年速報衝到神七

佢image幾好
其實兒玉上年第8明明個勢都幾好
就係唔知佢咩事無啦啦出唔到o黎玩選舉..

所以我好擔心佢 連選都唔選
應該幾大鑊
路過 好撚憎1987呢條柒頭皮成日痴埋人度 明明一啲都唔熟 真心菠蘿雞 痴得就痴

平囝心諗:企開啲啦屌你老母

佢真係成個阿嬸咁樣

點讚少到呢 慘

抵死
死人菠蘿雞 娘娘心諗死撚開啦 同你又唔熟

#雪珠cp

冇tag 麻友??
明明救世主前幾日先係咁翻炒松鼠cp

麻友唔理佢個4連post嘛
嬲嬲豬囉
仲有佢今年最多咪爭下第2 麻友就係擋佢路既人
佢個個都tag正係唔tag麻友真係好小學雞

麻友twitter多數得發神經同業配
會理佢先奇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞