有無人鍾意松井珠理奈(3)

1001 回覆
9 Like 29 Dislike
大家一齊估下,救世珠同櫻花雙C
佢啲動作嘅誇張程度會唔會幾何級數咁上
要搶過櫻花風頭

下下追住櫻黎打

其實MS坂道akb live佢都好誇

要搶平手風頭MA
其實我一直覺得柏木唱歌係彩之上
只係彩把聲特別啲又靚啲咁解
但佢把聲其實唔玩得好多類型,比較有限制
至少柏木唱得到彩嘅紙飛機
但叫彩去唱口移朱古力同壞路姬個類就已經唔係好襯佢把聲

利申: 勁欣賞彩姐客觀評論

我反而覺得彩姐把聲有啲RAW 先吸引人
唱歌靚聲/穩大把人都得
但係把聲唱得有特色唔係好多人有

把聲真心有特色但佢音域唔廣

佢都係唱少少ROCK 味歌 應該夠用GE
其實佢話自己十年一遇嘅逸才係冇錯
因為佢嘅十年已經過咗氣
依家有個平手彈出嚟仲要吊打佢

平手話俾人聽IDOL GP CENTRE 都可以係咁
不過之前欅POST 都好多人講唔想平手再做CENTRE
驚成隊欅風格太早定型
因為佢嘅十年已經過咗氣

驚成隊欅風格太早定型

好想睇w渡/w隊大小姐做雙c
因為佢嘅十年已經過咗氣

驚成隊欅風格太早定型

好想睇w渡/w隊大小姐做雙c

如果轉都應該會係佢地
屌最嬲都係有次彩同救世珠唱同一句
結果有人走音班友屈我彩走音
事實上邊個走音自己知啦

山本彩走音機率
同某人會上公演一樣低架wo

山本彩之前都不時走音

求指路 走音同搶拍 音準係唔同
後面果個就見過唔少 走音就未見過啦
因為佢嘅十年已經過咗氣

驚成隊欅風格太早定型

我覺得下首應該會轉

其實想土生做C 四單個樣好正
可惜太高
其實我一直覺得柏木唱歌係彩之上
只係彩把聲特別啲又靚啲咁解
但佢把聲其實唔玩得好多類型,比較有限制
至少柏木唱得到彩嘅紙飛機
但叫彩去唱口移朱古力同壞路姬個類就已經唔係好襯佢把聲

利申: 勁欣賞彩姐客觀評論

我反而覺得彩姐把聲有啲RAW 先吸引人
唱歌靚聲/穩大把人都得
但係把聲唱得有特色唔係好多人有

把聲真心有特色但佢音域唔廣

佢都係唱少少ROCK 味歌 應該夠用GE

作為彩推必須承認佢把聲中氣不足 要靠練
音域都好窄 比較適合低音 高音比較難上
但音色真心特別 (事實上我唔係佢音飯
因為佢嘅十年已經過咗氣

驚成隊欅風格太早定型

我覺得下首應該會轉

我都想佢轉
唔想佢好似生駨咁
雖然平手好好多
因為佢嘅十年已經過咗氣

驚成隊欅風格太早定型

我覺得下首應該會轉

其實想土生做C 四單個樣好正
可惜太高

土生難啲WO
計受歡迎程度 都係THE COOL/ 正副隊長
猜拳真係咪再搞啦
又係48g厭撚到仆街既event

RH
總選
猜拳
三大節目之一wo

唉水著單無左 個人認為AKB四大特色之一

可能48單係水著單呢

救世珠c水著就免啦
上年美音c先應該水著

上一單水著好似數到麻友隻狗單啦
因為佢嘅十年已經過咗氣

驚成隊欅風格太早定型

我覺得下首應該會轉

我都想佢轉
唔想佢好似生駨咁
雖然平手好好多

生駒係自己做唔掂姐
平手應該OK 雖然覺得佢好快會捱殘
因為佢嘅十年已經過咗氣

驚成隊欅風格太早定型

我覺得下首應該會轉

我都想佢轉
唔想佢好似生駨咁
雖然平手好好多

生駒係自己做唔掂姐

依家都殘殘地啦
見到都心疼
講左咁耐有無救世珠走音啲片
偽飯表示正係聽過紅白心電

係咪呢條
https://www.youtube.com/watch?v=wPVD6tkpHJI

點解係佢代c?之前未睇到呢段片
真係好撚難聽

係咪呢條
https://www.youtube.com/watch?v=wPVD6tkpHJI

真係好撚難聽

#繼承優魂
猜拳真係咪再搞啦
又係48g厭撚到仆街既event

RH
總選
猜拳
三大節目之一wo

唉水著單無左 個人認為AKB四大特色之一

可能48單係水著單呢

救世珠c水著就免啦
上年美音c先應該水著

上一單水著好似數到麻友隻狗單啦

48單合唱團啵...首歌難聽到嘔電

係咪呢條

真係好撚難聽

#繼承優魂

好厚面皮
而家行性感會唔會又話要繼承娘娘

係咪呢條

真係好撚難聽

#繼承優魂

好厚面皮
而家行性感會唔會又話要繼承娘娘

豆女神繼承娘娘都未到萬年次世代啦
因為佢嘅十年已經過咗氣

驚成隊欅風格太早定型

我覺得下首應該會轉

我都想佢轉
唔想佢好似生駨咁
雖然平手好好多

生駒係自己做唔掂姐

依家都殘殘地啦
見到都心疼

我驚轉c平囝會係記者會走佬+暈低炸
想問下有冇人想要官店麻友砌圖
無拆過,放左好多年唔想曬想睇下有冇人要
唔洗錢
大家一齊估下,救世珠同櫻花雙C
佢啲動作嘅誇張程度會唔會幾何級數咁上
要搶過櫻花風頭

下下追住櫻黎打

我打撚死救世豬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞