有無人鍾意松井珠理奈(3)

1001 回覆
9 Like 29 Dislike

同個emoji一撚樣

Nao醬心諗

痴撚線 好撚自大

無記錯既話 呢張相己經走左2個

希望下個post 標題可以用返好憎松井珠理奈

最後都係無珠推入嚟陪我地吹奏佢既
仲有後面加句:推到救世珠總選第一 咁上下啦

個post捱唔捱到去總選靠哂救世主

文成武德 千秋萬載 一統江湖

我地會努力

咁樣?

仲有無多啲潛力圖

個post捱唔捱到去總選靠哂救世主

我地會努力

咁樣?

仲有無多啲潛力圖

無儲開救世圖,要靠各位巴打,等睇做埋gif

我地會努力

咁樣?

同個emoji一撚樣

Nao醬心諗

痴撚線 好撚自大

無記錯既話 呢張相己經走左2個

大家心諗 屌你做乜尻
仲有無多啲潛力圖

仲有無多啲潛力圖

有啲細
點解個個pose都係咁?
救世主招牌動作

恥中之恥

恥中之恥

原來Mion入咗akb既時間連救世珠既一半都無
入團無耐就空降做單曲c 這些機會
入團咁多年 食盡資源 但係而家就比Mion追緊上嚟 總選以外既成績又比櫻花吊打緊
救世主招牌動作

神愛世人
救世主招牌動作

神愛世人

救世主招牌動作

神愛世人

救世珠說:「要有票」 就有票
救世主招牌動作

神愛世人

救世珠說:「要有票」 就有票

救世珠
救世主招牌動作

神愛世人

寫真又賣得差
d圖笑到仆街
又就爆post

同個emoji一撚樣

Nao醬心諗

自大廢柴搶晒我nao同二村鏡

恥中之恥

原來Mion入咗akb既時間連救世珠既一半都無
入團無耐就空降做單曲c 這些機會
入團咁多年 食盡資源 但係而家就比Mion追緊上嚟 總選以外既成績又比櫻花吊打緊

食盡資源仲咁厚面皮話自己唔夠資源

當年好彩未開twitter ,唔係條數攤出嚟仲同人地四分天下

指原:154萬
山本:149萬
麻友:72萬
珠: 156K

Btw,真榮軍領主玲奈大人有94萬

都有3位數但個單位唔同姐
打和~

啱啱發覺一樣野連nmb 008都有170k follow

其實佢個follower數真係好奇,以佢知名度理論上唔會咁少,因為大場都30萬佐藤すみれ有40萬,以一團之首嚟講要幾唔想睇佢既嘢先會咁少人+

係一個謎唔係紅白排名同佢既twitter fol數 我一路以為佢都ok多人識/多fans

我都被佢呃左一段日子
見佢拍不結婚個排真係開始冇咁憎佢 又見好似好多人對佢好感度提升左

未有紅白之前 對佢都冇乜野,諗住佢終有一日會為個團著想讓下d後輩
紅白露晒底,成人式又發up瘋,平時又發癲,而且佢班飯又死撐,同佢地傾又起晒鋼,又瀨營運又話紅白不能作準(屌你唔通總選鬥錢多又好準咩
呢條友真心冇得救
吸乾所有資源達成佢既第一夢 太自私
攬住總選呢個開始發臭既飛機杯過世啦
如果一個只係當日肥秋9up吹大到萬年原石
個樣生得比較似男人,而個樣又早熟
實際上係0優點
待係一個日本天團十幾年慢慢爬到上團內總選第一
故事都幾勵志下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞