有無人鍾意松井珠理奈(3)

1001 回覆
9 Like 29 Dislike
今年條連贏位係咪又係指原加麻友

唔係我攬住會然長濱ねる一齊切jer jer

做咩關我事
我又唔係好信造馬
真係造嘅話,須田十夢,甚至當日嘅亞美菜都唔會咁高排名
造咗出嚟啲人就冇興趣玩啦

不過猜拳就另一套講法啦救世珠好波

果次剩係出包贏哂真係劇本到痴線

成日諗如果佢啲對手唔跟劇本玩會點

冇野嘅,以後見唔到佢囉

其實我覺得好多次都係造馬

頭個幾次應該都係架啦 會唔會咁岩頭幾屆都係D top mb贏
近兩屆就好似正常D

麻里子大人,西面,救世珠,迷路
雖然果陣西面只係廿幾位,但正值強推時期
我又唔係好信造馬

果次剩係出包贏哂真係劇本到痴線

成日諗如果佢啲對手唔跟劇本玩會點

冇野嘅,以後見唔到佢囉

其實我覺得好多次都係造馬

頭個幾次應該都係架啦 會唔會咁岩頭幾屆都係D top mb贏
近兩屆就好似正常D

麻里子大人,西面,救世珠,迷路
雖然果陣西面只係廿幾位,但正值強推時期

西面個小紅帽look
松J唱乜都走音架啦
PRR個單,好在首歌好聽同埋佢個陣冇hea做
先至冇咗件事

有冇人記得救世珠唱鈴懸木走音我搵唔返條link

我未睇過
我又唔係好信造馬

只造某幾個member ,所以睇落唔覺
先至冇咗件事

prr 抵做比佢啦,永遠的壓力邊個企c 都無佢個feel, 真正全盛時期
我又唔係好信造馬

只造某幾個member ,所以睇落唔覺

咁個幾個所謂member比營運日推夜推,實會有飯嘅

即係member A 99 票
Member B 100 票

A 係親生女

所以變成member A 101票

咁咪唔覺囉
先至冇咗件事

鈴懸木其實都好聽wo
live唱成點同覺得猜拳係咪造馬應該冇關係掛
其實prr全剪拎冠軍都大把人話佢造啦
果陣佢仲要比營運強推緊
不過佢果陣總選得廿幾位咪冇咁多人講
而救世珠呢個,一直都被人聽為肥秋私生女既就
黑皮贏果年勁似玩大左猜到最後兩個個樣好似送死咁

是咪智代梨個次?

聽聞係營運諗住木崎贏
但佢特登輸
先至冇咗件事

鈴懸木其實都好聽wo
果陣佢仲要比營運強推緊

冇話同造馬有關係,只係講起猜拳咪諗起佢走音

佢唱向前同心電走音都經典
不過我最鐘意都係大場let it go 同菜月個死亡加速器 好難笑唔出
大場以前啲公演unit係靠隊友carry
先至冇咗件事

鈴懸木其實都好聽wo
果陣佢仲要比營運強推緊

不過我最鐘意都係大場let it go 同菜月個死亡加速器 好難笑唔出

求大場片

是咪智代梨個次?

係呀最尾連和幾鋪因為知道邊個肯轉=邊個贏=中伏
先至冇咗件事

鈴懸木其實都好聽wo
果陣佢仲要比營運強推緊

求大場片

https://www.youtube.com/watch?v=ZhJhoRKaezQ

呢段?? 玩野咋

聽聞係營運諗住木崎贏
但佢特登輸

yuria淨係可以出peace丫嘛連贏幾輪剪假撚到佢自己都頂唔順
猜拳真係咪再搞啦
又係48g厭撚到仆街既event
先至冇咗件事

鈴懸木其實都好聽wo
果陣佢仲要比營運強推緊

えびサラララ挑機
猜拳真係咪再搞啦
又係48g厭撚到仆街既event

初初係幾有新意既
玩得多就
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞