有無人鍾意松井珠理奈(3)

1001 回覆
9 Like 29 Dislike
我覺得上得鏡見人執下佢好正常或者可以話好應該,
尤其做偶像呢行賣嘅其中一樣就係塊臉, 搵食架生嚟咖

我都係咁諗,總之唔好整到我認唔到佢就得啦
AB同鬼頭呢啲我就接受唔到,無頭東宮咁樣

勁多大陸西同ab撞樣

AB啫係邊個

你的樣子如何
屌好想某mb入選拔
但又怕燈到佢
真係好似你講咁 大整要停工幾日
我都未見過我櫻有邊日無露面

不過講黎都哂氣 d黑子剩係提黎提去都係呢樣
唔覺好悶架咩 信佢整個班一早脫哂飯啦 提黎做乜

其實佢以前未變靚之前個底都唔差啦
班人講到佢好似野豬大作戰咁

其實身高真係會搞到個樣唔同左 不過無人理姐

唔係想話櫻花無整容掛
整咪整囉 整得靚就得 承認又如何

都係睇你信唔信既姐 你信既我講咩都無用架啦

唔係想話櫻花無整容掛

信又好唔信又好, 個樣就擺係到, 啱咪睇, 唔啱咪搵過個
講咁多做咩,投票啦望
留名放投票券w

跟機
應該有50張左右

唔係想話櫻花無整容掛

我信冇整.
君はメロディー 真係好靚
而家呢期覺得肥咗

唔係想話櫻花無整容掛

我信冇整.
君はメロディー 真係好靚
而家呢期覺得肥咗

佢係易肥面唔肥身既人黎 研究左好耐
自己都有提過肥剩係肥面
講咁多做咩,投票啦望
留名放投票券w

跟機
應該有50張左右

你all in到救世珠拎第一

迷路走左仲in乜9
講咁多做咩,投票啦望
留名放投票券w

跟機
應該有50張左右

你all in到救世珠拎第一

有咁嘅錢谷佢跑贏34不如玩嘢送豆神上去好過啦
推天氣迷路楓子嘅表示終於可以唔玩總選

或者可以象徵式投下mayu
講咁多做咩,投票啦望
留名放投票券w

跟機
應該有50張左右

你地放幾錢
屌鄰國吧吹到話兒玉失左蹤
有無巨巨list 到上年80人
邊d今年有玩 邊d無玩

涼花無玩
公道講,你係女人你整完可以靚到櫻花咁,你整唔整先?

都係個句,整得靚又仲認到人就得啦

公道d講 ig d相我真係認唔出
有無巨巨list 到上年80人
邊d今年有玩 邊d無玩

涼花無玩

小妹先唔玩
拎完32位都係零選拔
浪費青春
好似有人傳緊兒玉遙工傷到重傷,或者急病

真心唔覺得係工傷咁簡單
係既話正常都會同飯講聲
再唔係得閒寫手機博
點會一個月內寫得一封
好似有人傳緊兒玉遙工傷到重傷,或者急病

個鼻歪左要過海搞搞咋話
動物吧有人講救世珠twitter 最新post tag 左彩姐同天氣
但救世珠本身係冇follow 佢地

佢都on79 事實上彩同天氣都無fo佢lol
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞