有無人鍾意松井珠理奈(3)

1001 回覆
9 Like 29 Dislike
想知佢總選第一之後諗住點救世

冇人會服佢
攬住總選呢個開始發臭既飛機杯過世啦

飛機杯
佢上年總選政見真心講到幾感動
但其實得把口講
同做既野根本不一致
btw 下個post樓主要置頂個幾張潛力圖
笑撚死
但其實得把口講
同做既野根本不一致

係咪講到喊
但其實得把口講
同做既野根本不一致

係咪講到喊

但其實得把口講
同做既野根本不一致

一路以來都對佢無感覺,直到玲奈畢業果期佢話要一本SKE果時對佢產生咗少少好感,覺得佢終於大個女,識為同伴爭取吓,但後尾發現完全得個講字,果年開個冬con個名仲要叫「珠理奈回來了」真係好撚嘔心

冇人會服佢

年年RH都拎第一啦,係今年營運力推NGT先比人造馬造輸
結果呢?有人會理佢咩?
但其實得把口講
同做既野根本不一致

一路以來都對佢無感覺,直到玲奈畢業果期佢話要一本SKE果時對佢產生咗少少好感,覺得佢終於大個女,識為同伴爭取吓,但後尾發現完全得個講字,果年開個冬con個名仲要叫「珠理奈回來了」真係好撚嘔心

拆穿左原來只係一個用黎嗌既口號
但其實得把口講
同做既野根本不一致

好似唱「今天我」個班人咁樣
https://youtu.be/1_3A1NECLHM
0:45mins 開始
https://youtu.be/Z-tlSEWws8I
上面呢條就係玲奈話走 柏木照提激辣部 救世情緒不穩 手越夫人個時俾珠推追住咬
屌個排既佢同呢家2個人o黎
不過諗番起佢細個就咁好勝咁串 根本無變過
上面呢條就係玲奈話走 柏木照提激辣部 救世情緒不穩 手越夫人個時俾珠推追住咬

諗起舊登有個post由總選前既柏木吹奏區變左文春後屌鳩柏木區

諗起舊登有個post由總選前既柏木吹奏區變左文春後屌鳩柏木區

雪櫃妹

冇人會服佢

結果呢?有人會理佢咩?

屌講開RH早兩年 彩同菜菜首友達做老二輸撚左比救世珠真係好嬲
但其實得把口講
同做既野根本不一致

唔知你哋有冇睇果個con ,開場果時一鏡到尾影實佢一路帶住一期一期咁出嚟唱曬成首歌,以一個團體嚟講咁樣放大一個成員真係好崎型,你話畢業con呢啲特殊情況就話者
你知道SKE陷入困難時期就將勤補拙 為個團做多d野啦
日日發up瘋,痴舊人,嗌第一
但其實得把口講
同做既野根本不一致

唔知你哋有冇睇果個con ,開場果時一鏡到尾影實佢一路帶住一期一期咁出嚟唱曬成首歌,以一個團體嚟講咁樣放大一個成員真係好崎型,你話畢業con呢啲特殊情況就話者

珠理奈回來了 大家都高興迎接她
點解好似將全部成就都歸功於佢身上
感覺就好似長期係省城賺大獎錢既人突然話要返鄕下為條村出力,村民拎曬啲資源出嚟同佢慶祝歡迎左幾日,跟住佢又拍拍蘿柚返出城繼續賺佢既大錢

冇人會服佢

結果呢?有人會理佢咩?

屌講開RH早兩年 彩同菜菜首友達做老二輸撚左比救世珠真係好嬲

我係度睇先知原來nao係比佢間接累輸我都火起
感覺就好似長期係省城賺大獎錢既人突然話要返鄕下為條村出力,村民拎曬啲資源出嚟同佢慶祝歡迎左幾日,跟住佢又拍拍蘿柚返出城繼續賺佢既大錢

個仆街奉旨咁

佢中華炮三萬幾都算多

冇人會服佢

結果呢?有人會理佢咩?

總監督隻畢業歌又係輸左
只覺得佢同飯都KY 到極點

冇人會服佢

結果呢?有人會理佢咩?

總監督隻畢業歌又係輸左
只覺得佢同飯都KY 到極點

個年剩返3首全世界都估總監督定彩菜菜攞第一
點知全部炒哂車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞