有無人鍾意松井珠理奈(3)

1001 回覆
9 Like 29 Dislike
[quote]
我都想佢轉
唔想佢好似生駨咁
雖然平手好好多

生駒係自己做唔掂姐
平手應該OK 雖然覺得佢好快會捱殘

依家都殘殘地啦
見到都心疼

所以前田阿醬真係好勁
以前飯都時都唔覺,一有後起之秀拍埋去比就好覺

呢樣真

可能成個gp
都係佢地自己捱出嚟
會覺得佢地真係用條命博出嚟

不過新飯唔知當時實際情況

打江山難 守江山亦難[/quote]

Anyway ,我主要想講前田敦毅力好好。抗壓都好好

做得c /ace一定要啦
飯多/黑子仲多

呢樣野真係要學指原
[quote]
我都想佢轉
唔想佢好似生駨咁
雖然平手好好多

生駒係自己做唔掂姐

依家都殘殘地啦
見到都心疼

所以前田阿醬真係好勁

呢樣真

可能成個gp
都係佢地自己捱出嚟

飯多/黑子仲多

呢樣野真係要學指原

諗起光宗薰
抗壓都係才能嘅一種
欅坂可以轉咩風格

唔好問我

我剩係知係日本人氣D既一定係今泉 泥膠 NERU risa

低調啲OK?
睇情熱又好,睇documentary又好
會好佩服前田同大島嘅抗壓能力

指原都係勁,但佢話曬有前輩比佢做學習對象
同埋佢冇「等於akb」嘅感覺,又唔係打江山嘅人
所以出事個陣未至於要背負全團人嘅聲譽
如果出事嘅係前田大島,成件事就已經唔同講法

如果話全盛時期係10 11
都係靠5期以內

我覺得下首應該會轉

其實想土生做C 四單個樣好正
可惜太高

土生難啲WO
計受歡迎程度 都係THE COOL/ 正副隊長

其實CHING唔好成日睇欅PO就以為係人氣代表啦
守屋/愛佳咁有人氣就唔會4單先起甚至4單都未一輪爆啦

愛佳4單第二輪得番1部可以抽
雖然再抽但落選左
守屋第一輪爆左7.9 3部
推得好撚快

生駒係自己做唔掂姐

依家都殘殘地啦
見到都心疼

所以前田阿醬真係好勁

呢樣真

可能成個gp
都係佢地自己捱出嚟

飯多/黑子仲多

呢樣野真係要學指原

叫個前輩學個後輩
全盛期前敦應該仲勁過宜家指原
欅坂可以轉咩風格

唔好問我

我剩係知係日本人氣D既一定係今泉 泥膠 NERU risa

低調啲OK?

事實怕咩講

我覺得下首應該會轉

其實想土生做C 四單個樣好正
可惜太高

土生難啲WO
計受歡迎程度 都係THE COOL/ 正副隊長

其實CHING唔好成日睇欅PO就以為係人氣代表啦
守屋/愛佳咁有人氣就唔會4單先起甚至4單都未一輪爆啦

愛佳4單第二輪得番1部可以抽
雖然再抽但落選左
守屋第一輪爆左7.9 3部

其他人呢 唔係4單先係咁喎
lm

依家都殘殘地啦
見到都心疼

所以前田阿醬真係好勁

呢樣真

可能成個gp
都係佢地自己捱出嚟

飯多/黑子仲多

呢樣野真係要學指原

叫個前輩學個後輩
全盛期前敦應該仲勁過宜家指原

講黑子果陣一定係阿醬多過指原
阿醬仲要係萬年ACE
壓力一定大到爆
依家後輩一定無得比
日本AKB48姊妹團SKE48,去年爆畢業潮震驚粉絲,先後共18位成員畢業退團;25歲研究生松村香織在動畫節目《BBQ松村香織的今夜解說員》曝團內低薪、差別待遇等祕辛,很可能是造成畢業潮主因。

她以自身為例,2009年通過選秀進入SKE48,前半年算「試用期」並無支薪,開始加入劇場公演後,領到第一個月薪水實拿僅36000日圓(約9684元台幣),入團3年後生活仍拮据;且公司規定不能打工,幾乎花掉之前打工的積蓄,以低薪度日:「好一段時間靠卡辣姆久(零食)生活,真的沒錢!」

她表示目前雖然領得多於36000日圓,但名牌包一個都買不起,SKE48大多屬同經紀公司,因此其他成員的低薪情況跟她差不多。

她還透露引起成員不滿的另一主因,是SKE48王牌成員松井珠理奈的高規格差別待遇;17歲的松井11歲入團,被製作人秋元康讚譽為「10年一遇的逸才」,處處受呵護,如:其他成員搭巴士她卻搭新幹線,出入有專車接送等。去年成員接連求去,與差別待遇難脫關係。

松井豬收皮啦diu

根本而家SKE搞成咁 就全因爲投資珠女士失利所致
ske唔比打工?
但前面有人話48團嘅人pt做侍應

在籍時當然唔畀啦。
ske唔比打工?

在籍時當然唔畀啦。

以為佢係講緊在籍

畢咗業咩都要搵嚟做

akb最新個記錄片
係咪話有人畢咗業開咗間燒肉店
仲搵咗畢業幾個mb 去做
日本AKB48姊妹團SKE48,去年爆畢業潮震驚粉絲,先後共18位成員畢業退團;25歲研究生松村香織在動畫節目《BBQ松村香織的今夜解說員》曝團內低薪、差別待遇等祕辛,很可能是造成畢業潮主因。

她以自身為例,2009年通過選秀進入SKE48,前半年算「試用期」並無支薪,開始加入劇場公演後,領到第一個月薪水實拿僅36000日圓(約9684元台幣),入團3年後生活仍拮据;且公司規定不能打工,幾乎花掉之前打工的積蓄,以低薪度日:「好一段時間靠卡辣姆久(零食)生活,真的沒錢!」

她表示目前雖然領得多於36000日圓,但名牌包一個都買不起,SKE48大多屬同經紀公司,因此其他成員的低薪情況跟她差不多。

她還透露引起成員不滿的另一主因,是SKE48王牌成員松井珠理奈的高規格差別待遇;17歲的松井11歲入團,被製作人秋元康讚譽為「10年一遇的逸才」,處處受呵護,如:其他成員搭巴士她卻搭新幹線,出入有專車接送等。去年成員接連求去,與差別待遇難脫關係。

松井豬收皮啦diu

根本而家SKE搞成咁 就全因爲投資珠女士失利所致

等下啦
其實平均投入資源會唔會好好多
48都係百貨應百客
到時見邊個個勢好似唔錯就放多少少
好似當年柏木咁樣
或者谷唔起就止蝕
唔好好似依家松井咁樣
就好似我好鐘意三統士咁
出多少少起碼我會睇我會買
出都唔出又谷某唔鐘意成員
會無左果種追住睇情況
一唔追咩都唔買唔睇咪仲無益
ske唔比打工?

在籍時當然唔畀啦。

以為佢係講緊在籍

畢咗業咩都要搵嚟做

akb最新個記錄片

第一代拳王間IWA
聽講去到幾乎一定會撞到畢左業既mb
ske唔比打工?

在籍時當然唔畀啦。

以為佢係講緊在籍

畢咗業咩都要搵嚟做

akb最新個記錄片

第一代拳王間IWA

去過個陣咁岩內田都係度
佢仲有個好靚女既staff 靚撚過mb
ske唔比打工?

在籍時當然唔畀啦。

以為佢係講緊在籍

畢咗業咩都要搵嚟做

akb最新個記錄片

第一代拳王間IWA

去過個陣咁岩內田都係度

好唔好食係咪東京到
ske唔比打工?

在籍時當然唔畀啦。

以為佢係講緊在籍

畢咗業咩都要搵嚟做

akb最新個記錄片

第一代拳王間IWA

去過個陣咁岩內田都係度

好唔好食係咪東京到

新大久保 幾好食但算貴
BTW 48cafe個啲真係俾狗食
但呢家執正秋葉原同名古屋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞