有無人鍾意松井珠理奈(3)

1001 回覆
9 Like 29 Dislike
YNN 吉本開唔止NMB其他旗下藝人都有,
冇咁上下資源先有, 但又可以慳成本用返mb做主持當training
D節目好膠又好好笑

Kate廣告拍得幾靚

佢係咪開始衝到出村外
會唔會比救世珠仲多人識?

啱啱去完福岡係博多站成個月台都係佢啲廣告

紅白第五同第十一,村外更紅都唔出奇

貼張櫻花俾你
https://youtu.be/PWzISjp9pyk

Kate個廣告又幾好心機

個廣告拍得真係好睇
反而救世珠有啲咩cm?

其他唔知
玲奈一定係咁諗

玲奈一早就想走,係比營運迫佢去乃團兼任拖遲咗

呢度有幾多ching因為玲奈兼任先開始乃?

玲奈兼任先開始睇乃團揮手
而家已經睇46多無睇48咁濟

48除左舊檔都無咩好睇
呢家舊檔都唔想睇

我新飯
追番啲舊野真係覺得神7/總監督個班好睇啲好投入咁
新個啲akb show/ bingo硬係覺得好悶

舊陣時番組又多,乜類型都有,啲bingo乜乜啲企劃好玩又夠爆
而家番組死淨bingo 48show(年中重要分幾次比46),清談節目咁款 還我有吉呀

其實佢地應該試下攪多啲online番組

nmb 個個ynn channel

雖然好少熟肉 唔知講咩
但係睇落玩得幾放

今時唔同往日啦,有呢啲資源都掉比46啦
變左櫻花吹奏區

48除左舊檔都無咩好睇
呢家舊檔都唔想睇

我新飯

舊陣時番組又多,乜類型都有,啲bingo乜乜啲企劃好玩又夠爆
而家番組死淨bingo 48show(年中重要分幾次比46),清談節目咁款 還我有吉呀

雖然好少熟肉 唔知講咩
但係睇落玩得幾放

不過而家呢啲idol番組
預算應該少咗好多
乃個啲開頭都成日出外景
到欅就少咗好多
變左櫻花吹奏區

得個廣告姐

推post

48除左舊檔都無咩好睇
呢家舊檔都唔想睇

我新飯

雖然好少熟肉 唔知講咩
但係睇落玩得幾放

預算應該少咗好多
乃個啲開頭都成日出外景
到欅就少咗好多

咁講真,有陣出左去都唔係特別好笑,工事中開頭出外景悶到

48除左舊檔都無咩好睇
呢家舊檔都唔想睇

我新飯

雖然好少熟肉 唔知講咩
但係睇落玩得幾放

預算應該少咗好多
乃個啲開頭都成日出外景
到欅就少咗好多

工事中本身就悶

在那兒個陣好睇啲
指麻柏彩下年都抆水,等睇櫻花盛開,下年登頂

我新飯

雖然好少熟肉 唔知講咩
但係睇落玩得幾放

預算應該少咗好多
乃個啲開頭都成日出外景
到欅就少咗好多

工事中本身就悶

在那兒個陣好睇啲

以前AKBingo乜都肯玩
好記得有一集係 聽order做嘢
女王落廠個canteen 突然食人地啲嘢同扮地震

以前追番真係睇得好開心

雖然好少熟肉 唔知講咩
但係睇落玩得幾放

預算應該少咗好多
乃個啲開頭都成日出外景
到欅就少咗好多

工事中本身就悶

在那兒個陣好睇啲

以前AKBingo乜都肯玩
好記得有一集係 聽order做嘢
女王落廠個canteen 突然食人地啲嘢同扮地震

以前追番真係睇得好開心

嗰個唔係たかみな咩

btw 柏木同彩呢幾日話無諗住畢業
唔太信

唔太信

彩姐早啲畢業啦
nmb啲細應該仲撐得住個團
唔會好似ske咁

唔太信

呢幾日就唔會嘅
如果白間成功入選拔
保險d多一個入UG
彩就安心畢業啦

柏木難講
NGT係個鎖困住佢
但solo係佢嘅出路
我諗陪多一年左右啦

唔太信

彩姐早啲畢業啦
唔會好似ske咁

吓?
我覺得Ske無左珠會更好喎
依家ske除左小珠阿卡琳仲有無人入過總選前16?

唔太信

彩姐早啲畢業啦
唔會好似ske咁

吓?
我覺得Ske無左珠會更好喎

我覺得NMB仲係有D依賴彩既
不過彩依家4號位比哂D小既上位
畢唔畢業都無咩分別

SKE我就覺得無左救世珠真係會好D囉

BBQ 鳥姐

BBQ 鳥姐

仲有阿卡林係NMB

BBQ 鳥姐

仲有阿卡林係NMB

阿卡琳講梗須田亞香里
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞