SD高達 GGen CrossRays(11)鐵血納米裝甲最強 不服來辯

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
其實等於聖經故事傳出黎
啲人都會叫返彌賽亞
好少會聽人直接叫救世主或者上帝派黎既使者
Els 00Q射中都唔驚
你個logic係咪有小小問題Exia reference大天使位階咁叫番能天使好正常姐

00就擺明係食字infinity咁既意思
佢留係orb裡面試圖抗衡下都叫體制內抗爭
佢直頭走咗叫體制外放棄喎
有咩深度吖其實就
日本仔慣常做法揾一堆唔知邊到黎既名用黎扮野啫
反而自由 正義
對住既天意 聖約 重生
個種意味細挖其實係幾有意思
除咗垃圾手機版,ggen有冇一隻game可以pvp
老實講既話
其實我鍾意用返原名多過畫公仔畫出腸
事關原版日本作者都無特登譯人地個意思出黎,就係想人地直接睇個名,而如果知道既或者查先會知道更多既含意深意
續集不如就寫呢班無名氏其實係鬍鬚佬精心培育嘅神射手,個個唔開阿賴耶織都勁過三日月,十米外痾尿都射得入尿兜,一滴都唔會灑出黎
只係鬍鬚佬好好人,唔攞嚟統一天下,仲要俾自由你班廢柴
會比魔劍吸收
我估加嘉連係國會應該係少數派黎
本身國會入面想加入聯合
仲有2個係同logos 有私交
之後係因為聯合輸到仆街
反對派個2個又死晒
但國民同軍隊就好明顯唔想加入聯合
其實名多數都係音譯
阿仙奴都唔會譯做兵工廠
其實唔關個譯者文化事
點都死架啦其實,鬼叫orb本身就垃圾當道,orb之獅靠貪污整超前技術嘅曉高達出黎,班軍隊黎到自焚明智留底個冇用嘅未成年少女做首相,點諗都拍手掌啊真係
所以基魔走去玩搶婚,等於明面上話畀全世界知,orb其實跪撚咗啦仲唔黎分豬肉?
尾刀女其實好似marvel黑寡婦咁上下方式訓練出黎既特工
專練駕駛技術所以無信念成個白痴咁
但佢技術係最頂尖先可以同三明打
作者肯吹就唔洗搞成咁
真係on9第一季全部自爆
搞到orb高層俾d鬼入侵晒
就算個首相有志向都冇用
用啲外國名係潮啲
唔知有冇機會鬼佬用中國字
龍馬精神、身體健康、乾炒牛河做名
上氣囉
不過睇中文你只會諗
熱氣定谷氣啊屌
hunter咪有十二生肖
同魔劍溝通
套第2季好似無乜點講過佢背景 淨係記得佢想做人把劍
Wing用過神龍高達咁囉仲有唔記得漫畫定frozen teardrop有部哪吒高達
啱啱咁都唔醒起
G武鬥囉,飛龍高達,真流星蝴蝶劍
仲有Kowloon Gundam
叫廣東話算啦,唔係chinazi language
對,睇佢個飛行特效就知係∞的意思
寓意人類有無限發展可能??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞