SD高達 GGen CrossRays(11)鐵血納米裝甲最強 不服來辯

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
world結尾:女神一入到系統中心就中計比人del左
OverWorld:一開波魔女扮女神引我地幫佢打部MA,其實部MA係系統既修復程式
女神用後備ac(雀)引導大師做野
我用錢買左人同機先
始終用機打感覺好d
下下用隻艦打咁整左d機好似得個擺字……
thx 清
我都鍾意用機打
真係用到啲人同機, 有feel啲
游擊:8x3-1=23,果1下比左聯攻打8隻
艦:9x3=27+聯攻打9隻
艦9 lock真係好破壞遊戲體驗
你用9隻布勒都秒天秒地
但係連㩗係會miss

反而唔鍾意有d人咁量產一堆00Q走去打關
而家真係慢慢升機換機咁樣砌隊出黎
雜兵機或二三線機比一隊遊擊打派遣開圖鑑
主力就用升出黎的一二線打
00q我只係比剎那
強迫症唔鐘意複製人
咩機都用下
敵方回合就用00Q擋
打破00Q個罩仲打爆埋00Q當我輸
係咁先好玩 我唔想再刷同一關
World仲刷唔夠咩

宜家好似call uber 咁

落車 升呢 上車 下一站
SD高達G世代 火線縱橫 高達古辛重鍛型FC (戰損)獲得方法
https://www.youtube.com/watch?v=yC5_Efplzpw
玩呢集好難唔用00
大主線就得4個故仔
我係比塊SFS佢地,一落機就再行遠D,打完就艦行上去9lock,下turn就收返堆sfs
無人話唔用呀
但係你要成隊00Q咁去打關咪無癮囉
哈姆太郎劇場版點攞
又話佢專用機
點解有s1版冇劇場版
有無人傾下點樣砌人
以前都會自己整一兩個角色去打
但今代技能要比錢先裝到真係無乜心機咁整
比錢裝事小,要刷技先煩
其實基魔除左本身個人勁
好多時都靠機體性能
佢拎住部突擊上太空救拉妖個陣俾d老虎屌打
當然你可以話唔俾人打爆點換機

不過度度都係屈機體性能嫁啦
00班友仲誇張
佢所有機全登綠

旗幟式 勇者式 須佐 差唔多成條line都要整
旗幟式有好多升級版 慢慢升啦
用Rouge上宇宙比班兵吊打係好正常
前面都講左渣古老虎已經係拍得住zaft次世代G的性能
更加唔好話超越左地球原5G
Rouge就算係改修過都唔會比原本strike強好多,你話用IWSP比人吊打就話有問題姐,Alie包想唔比人打爆都難

00初期都係屈性能,但人革連捉提子已經證明唔係無敵
捕獲作戰無座天救場根本四子可以收皮
專心玩爆00
收埋艾紐
等lockoff有美滿人生
玩戰損巴巴同古辛

因為新代機體係勁左好多
所以真插爆自由其實好合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞