SD高達 GGen CrossRays(11)鐵血納米裝甲最強 不服來辯

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
首先你要剎那‘’留意‘’到有魔劍想射佢
https://gamy.jp/ggcr/ggcr-temp-list
「FALLEN ANGELS」撹乱
宇宙 6:30:00

入手アイテム
【ユニット】GNアームズ TYPE-D
【アビリティ】不撓不屈、宇宙戦の心得、超浪費家
【その他】時間短縮アイテム×2

望下係咪呢個
唔下朱古力冇真正殺死佢已經放生啦
放知條友未死既話會唔會做咁揚

咁樣?
鐵釘都咁屈
真果碌應該要咁啦
艾因戈個先似係最初版,搞成咁樣人格應該越嚟越扭曲,然後比人叫惡魔。 我覺得係咁
你講完自己有冇笑
其實唔知,淨係知有三款
不過G Gen叫麥基果隻做原版
巴打仲未放棄用常理解釋個垃圾結局
巴力個個係幾百年前就用開既
艾因個個變到人棍咁係魔改既
三明個個應該就係平價版
冇錯
艾因>三明>朱古力
好似潛水咁
朱古力無負作用但係唔夠深
三明因為有做咗三次風險極高 深好多
艾因直程沉底
主角威能,好似獨角獸咁,只係鳩叫就可以爆發無窮小宇宙
唔好咁啦
我幾鍾意鐵血架原本
獨角獸好似得,射穿左可以收復番,前提唔中駕駛艙

用呢招擋唔擋到魔劍?
點會唔可行,gnx識tran am加速,去els邊皮,殺一隻就開tran am走人,換爐再返去都得,係有無心要打姐。重點無els係可以殺得完

一齊作句
用招既前提要係魔劍射出黎之前開定
除非有被動能力防到,唔係既話好似部部機都好危險
積古斯>>...>是撚但
根本無可能用常理去理解,第一季智將用政治手段上位,但係第二季突然變智障篤信一部巴力可以用武力鎮壓所有人...
一係 ELS 00Q,只要共生射極都唔死
第一次玩g gen,之前玩開機械人大家

啱啱過左第一關,想問下d機有無得改機或者升lv?好似搵唔到個制,得管理機體,得開發解體,又唔知點升

同埋想問下要點開發到本身無比你嘅機?例如00R
入面月無類似開發樹嘅圖可以睇?
除咗ZZ 有咩高達真係可以超浪費EN
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞