SD高達 GGen CrossRays(11)鐵血納米裝甲最強 不服來辯

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
無圖
9+2格 5900 power
所有浮游炮類都係9格
浮游劍線刃就8格
總之就初始範圍+5啦
power就多2K
另外就係 其實上到901已經有齊9格範圍同個2k power
但佢今次個ELS Qan[T] Ggen版真係好好J
配返啲音樂同台詞
令我諗返當初睇劇場版嗰陣嘅感動
阿斯蘭一個都夠打死班地球狗
地球用唔到流星同龍騎兵
我反而想知用00第1季招消耗戰可唔可以屈死佢兩個
惡魔高達?
G武鬥果隻啊?
超咩撚啊,胡志米貪污貪出架曉出黎,已經係最大份民脂民膏
然後仲要同人玩政治聯婚,佢本人留低個女,唔夠18就做首相,佢自己就懶西懺悔咁去自焚
真係成個國家都簁鳩氣
阿利路亞:mary我好愛你架
索瑪:走開啊死變態佬
剎那咁醒 一早將個責任推在俾傭兵教頭
佢自己做童兵架姐,lockoff又唔會唔識諗,懟爆咗個阿頭之後佢地就簁氣啦最撚大原因係,剎那攞到00之後已經突破常識,開恆Turbo直接TA開機,你畀lockoff見到呢啲咁撚突破常識嘅嘢,你仲想反佢?
其實我一直都覺得s1 剎那冇必要落地球,佢唔落lockon未必死之後就到天人全滅

所以四子入面我最唔鍾意剎那
剎那最錯係話比佢知邊個係殺父仇人
唔係就同halo一齊走啦
屌笨大唔撚識Physics同數學基本三角學呀大佬

火星大氣層大概10km厚,佢堆卒仔只要𣈴準誤差有一度,枝魔劍落點就會係350米外。(睇下鋼鐵的7人點解老撚咁大枝殖民星鐳射炮係木星比人撞一野就打唔中就明)

然後你同我講埋卒仔全部一發入魂
口畏,大佬啊,人地果陣係現任最強傭兵黎,假以時日實係世界上面蒲頭架喎,避唔到架喎呢啲,佢一因為打仗蒲頭,lockon見到咪又係去尋仇?
lockon嘅死真係冇必要怪剎那,大纜都扯唔埋
所以無限正義全面過罷工自由
大氣層入面一樣咁屈
係岡媽特鳩登姐,唔係嘅話,鐵華團巴力聯合軍起碼三部高達,三部起碼兩部都可以無雙,果種戰力其實都幾難平衡寫死
btw仙奴果一炮真係好撚可惜,一炮就可以gd ending架啦嘛
高達世界physics任人作的
虛擬變革者真係麻撚煩
再假設打中巴巴10米內當你打中,個最大誤差率講緊係0.053度有咁既射術仲要渣卒仔
唔會,雞蟲一炮射瓜鬍鬚佬之後就會變巴力徒手撕開巴巴托斯呢個戲碼

其實滅團真係冇問題
問題係滅得太柒
話說點解叫雞蟲
我連智障公係果個on9黑人都要查下先知,求解
得閒煲下動畫ok?
其實呢度應該冇人係真心憎鐵血
係憎岡田八婆姐
好囉,唔使咁惡嘅
最on9 係班覺得好睇,最尾好慘,好似香港果d
第一季去左破處
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞