SD高達 GGen CrossRays(11)鐵血納米裝甲最強 不服來辯

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
秒天秒地釘書機
點會擋到女妖同獨角獸一齊爆啦
Gunbuster勁到on9

超級系中嘅超級系 但套野落好多設定
switch版係咪好卡?
利申:未買
望到Q&A,沒嘢了
strike個ps phase
明明TV版最後wing zero打贏左艾比安,希羅攞部炮機格劍贏部純格機,係咩令你有種錯覺積古斯好打d

五飛又係,攞部純格機近戰都打吾贏放水既希羅,最後仲要希羅自己放棄閂機先完
希羅點睇都最勁 兩次直面打都唔係出全力殺對面
有無咩多綠技嘅勁駕駛推薦
淨係玩咗鐵血同 OO 劇場版,都係得啲主角級比較強咁,勁配角都係得一招
五飛打總帥直情要靠總帥自己撞上去自殺
五飛果次就算 真係純粹放水到唔係認真打
但同艾比安打果次我印象中積古斯都有放水
除非有女角特別有愛,我一般都係原創打到爆機
今集特登NERF原創真係好仆街
積古斯可以舞得掂多1已經好勁
諗起話快得制噴血
五子戰績咁計應該係希羅 > 多諾 > 五飛 >= DUO > 少爺

五飛唔係唔好揪,但係好似淨係屈性能打贏過萊恩部白羊座
肉身單挑同MS戰都打唔贏杜魯斯係最大污點

順便問下可唔可以用剎那2nd揸00Q ELS?
ELS剎那d語氣我搞唔掂
其實佢地坐到zero system已經勁過晒其他人
原創以前升到一定LV都有專屬技能
今集冇原創冇綠字已經註定唔會夠買返來嘅角色咁勁
爆機之後可以打啲專屬技能裝落去,自己組
不過要爆機
專屬技能都係放入果5個技能位?
艾因可能要俾基魔淨化
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞