SD高達 GGen CrossRays(11)鐵血納米裝甲最強 不服來辯

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
朱古力嘅智商唔寫實呢
有冇可能出返個劇場版
講300年前厄祭戰都好
有第二季墊底求其寫都唔會覺得爛求其原來300年前都係三明既祖先都無佢咁爛
300年前同三明一樣樣既祖先, 開朗版三明揸原版巴巴

巴巴又係火星掘出黎, 佛勞倫斯又係, 部MA都係, 其實好多野寫
再唔係七星家族係300年前陰左巴巴同佛勞倫斯仲有部分高達既駕駛員, 等佢地中左計要幾丁友獨自面對MA, 最後戰死係火星, 所以七星家族靠陰謀先係最後剩返落黎既僅僅7個家族, 其他好似三明祖先家人都被清算要走難, 隔好多代之後三明就要做呢啲少年兵
仲可以解釋埋巴力點解咁撚廢因為本身就唔係真係最勁既高達, 係陰濕既號角陰鳩自己友黎建立號角組織
00要護送4架運輸機個關
Reload左幾次
感覺真係整來留難人⋯
但其實UC 既NT 設定咪都係超人咁
駕駛員裝5個射擊既技
部機裝加EN既OP同強化
瘋狂破滅魔劍
人地係真主角
如果寫佢有D實際D嘅計劃 然後最尾敵唔過強權 咁樣大家都順氣D
但而家就係寫到佢忽然失咗智咁
第1季都無諗乜鳩高達 係睇完MA戰先諗高達 然後又後補設定乜鳩信仰
好撚ON9
仲有就係個團長死法 死好少少唔得架咩
睇邊個寫啦
獨角嗰啲直頭神咁
難以形容
總之係屈機級別既實彈釘炮, 乜機乜艦避唔到中左都會穿仲話要超一流機師先可以避開, 然後全套野無個人避開過
最重要係, 求其名都無既卒仔就可以用, 一字排開幾十部卒仔用既炮, 有咁既實力
飛行滑板呀 你可以配俾啲唔識飛嘅機
而且移動完一次,可以落車再移動
咁你要睇下了.....
最撚衰係睇完三明打MA高潮完之後
佢竟然覺得佢揸部巴力夠打一隊top艦隊
仲要知有魔劍都唔防有無咁天真
由智障公呢啲垃圾黎用魔劍隊
先顯得劇情更加垃圾
佢用返個研究整多半打艾因式人棍出嚟應該贏咗
想問下救世高達點先開發到?
seed d直接打兵賺get開發
或者突擊開發神盾條線
鐵血世界嘅核武
BTW 又要講一次
係一流機師「有準備」嘅情況下可以避開
+
篇野有幫三明戴頭盔 話如果佢有留意到可以避到
+
點名提到朱古力避到
+
宇宙個場其實全部人都避過
想問下ps4牌同switch牌有冇咩大分別,仲未諗到買邊隻好
半打艾因人棍+魔劍
switch = 辣殺
ps4 = 正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞