SD高達 GGen CrossRays(11)鐵血納米裝甲最強 不服來辯

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
Zero 無咩可能用一般光劍擋艾比安啲駁線劍
自爆唔死已經係勁
咁五子 + 積古斯 + 杜魯斯 都揸得掂
亞斯蘭開部高智能方程式黎搵佢傾計
然後叫佢幫手約基拉出黎密談

佢明明話未原諒亞斯蘭 但係又肯幫佢仲返埋大天使號 為日後亞斯蘭返歸埋下伏線
亞斯蘭肯定食咗 不過無演出黎啫
終於打哂故事差最尾關
btw w真係親生仔黎
W5子固有流星作戰係咪同勇猛撞技
12號

應該都係公佈兩隻app出乜
證據
1.迪亞加降級做綠袍,暗示佢由頭綠到落腳
2.議長派伊蕯古同迪亞克勸亞斯蘭返紮多,但全程迪亞克都唔太肯同亞斯蘭傾計,反而伊薩古同佢好好傾,比較似戰友嘅關係。其實亞斯蘭一路都迪亞加無咩兩句,Seed時期亞斯蘭同大叔/艦長仲多計傾過自己前隊友,唔講都唔知佢地同一勢力
3.亞斯蘭出走果陣,佢走得唔遠就被打爆沈落海,如果記者唔係收到亞斯蘭嘅訊號,奧布個大隻佬無可能搵到佢,根本有默契
4.殺夫仇人都幫?唔係愛係咩?
diebuster攞地球做炸彈
同埋論攬炒一定係吉姆王
其實有咩用?
純粹係踩住可以行兩次?
seed d有冇講奧布做咩同地球軍同盟
屌優拿條廢柴竟然怕比地球軍打
一係啱啱好999咗 一係去咗etc個度
係wor
又一條刷錢影片
HELL MODE 鐵血 MA關
https://www.youtube.com/watch?v=lyQwjhTA5EA
真係好路人feel
g gen有冇build系列?
奧布班傻鳩高層不嬲都親聯合
偽中立
頂大天使號撤退嗰關
俾npc艦塞住咗去唔到目標區域
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞