SD高達 GGen CrossRays(11)鐵血納米裝甲最強 不服來辯

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我由breaker開始睇 有時好撚好笑 佢啲語氣

佢之前好多 Gunpla開箱片
有一半時間都係捉鬼
個地圖又暗
好似原版應該係麥gay智障咁, 無副作用
唔好問點解原版阿賴耶識加最強高達巴力都輸, 岡媽話你識條春咩
三日月果班人做既應該係技術流失過或者低成本既版本
普通用就無事, 但好似三明咁深度連結部高達發揮佢既功用應該最後結果係艾因, 同部高達融合
三明只要駁住部巴巴佢就郁到唔會癱, 似係咁上下

話係惡魔應該只係因為佢強大, 好似第一季尾艾因都令自己友覺得佢係惡魔而恐懼
講起啲閪角我就火都黎
艾因 智障公 JPT信托
龍虎王條線玩得太耐又唔吸引
又鬼又怪獸
不如快手攻入巴魯瑪開A3真男線仲好
艾因後面變正義嘅朋友
智障公又成撚日口upup咋咩為部下
勁撚煩 呢D洗白口吻
鐵血真係應返個名
無論係外型, 定打擊質感, 再到用實彈
有返多啲機械既感覺, 男人既浪漫
唔似玩光束, 部部紙板機咁

巴巴部機設可以睇到佢由人型feel多啲
到後面變做狼王更傾向野獸既設計

唔講劇情既話, 其他野我覺得唔係神級都起碼最top果堆
MD冇咩超機人劇情
記錯2OG?
打古辛果關
要用npc隻昭弘打爆昌弘部機
原來如此 咁唯有打多次 THANKS!
係我就捉用隻大艾因返黎
放入巴巴
由艾因個腦負責承受傷害 由艾因成為祭品

每次都可以捉過反派黎祭旗

如果鐵華團有呢啲融合技術洗鬼滅團咩
已經唔再期待雞賤

屌你老母再攻擊
真 連外傳D機都好正 可惜正傳搞成咁 爛哂尾 唉
其實咖喱堅係仆街,用艾因個腦向朱古力報仇,但係搞掂自己之後無幫艾因向三明報仇
艾因次次都叫中尉幾大愛幾好
又問點解死嘅係佢 怨婦咁
不死身個位置 就係剎那出場位置

你要全部guest 幫佢開路 護送佢去上面
估lun估le 估lun估le
屌 你唔提都無為意到 咖哩條仆街私怨撚only 扮哂正義
殺完朱古力對住條屍打緊飛機
邊得閒
流星號+SFS
其實好寫實…
中間留1~2隻兵比佢做跳台,2turn一定入到去,穩陣D可以開傷害控制打到D兵剩10血
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞