SD高達 GGen CrossRays(11)鐵血納米裝甲最強 不服來辯

1001 回覆
3 Like 1 Dislike

條撚樣發現左自己一直係想同寶少格劍啫
有無巴打介紹女舵手
SEED 就算數
佢自已又話議長係好人

田中理惠自己都話唔明粉紅妖女呢個角色諗咩
呢個真
一個外表政治家
心底都係一個駕駛員
冇既野你點明
你睇成套野係懷舊加炒當時最新既綽頭啫
今集隻艦令成隻game易玩曬
想唔倚賴隻艦用遊擊又出唔曬d人
用兼用卡玩到啲觀眾識背分鏡
冇隻艦玩9lock 有D關真係玩到出年
可惜人地已經一路騎緊個老婆由始至終都係J後聖人mode
btw,s2真係悲劇黎,你話妮娜殺左變樣衰既大波王留美都算,之後大波妮娜又俾個死tb露易絲殺埋
咁釘宮佢係抵死嘅 三兄妹去做恐怖分子
佢俾呀哥寵慣 一發脾氣就殺平民出氣
露易絲報仇好合理
條友殺左露易絲全家wo
個理由仲要係發細路女脾氣
最慘係王留美死左無得J
同外星人嘅剷泥機對話
老實
因為呢樣我覺得個三兄妹根本抵死
如果剎那第一季就識尋求互相理解
就可以阻止佢 叫佢做正確嘅事
剎那唔接納佢 其實只會令佢變得更極端

當年剎那18集最後話要驅逐佢地睇到幾撚興奮
淨識食機體性能的三廢柴準備食屎
高達係咪套套都要有三小強先安樂
我都係
個個都話有特權自己行動武士道、變革體、後面Louise都可以揸部MA自己打
咁老實講
王留美咪又係果個世界嘅莉古絲唯恐天下不亂
打生打死死左幾百萬人之後同你講佢地係礦工黎架咋非軍事用途呀
其實到底明唔明ELS係咩黎?
日本那邊的觀眾講得更易理解(雖然好笑),就係一個同人類認知完全唔同而且正常搭不上線既物種
唔知母星滅亡點算四圍搵辦法->知道有地球所以過去->入大氣層之前好似發生咩事但唔理->有用到腦量子波的人想要同佢地對話講自己情況->班馬叫埋淨低的ELS過黎->地球人向我們射光線歡迎我地咁我地射番過去
之後剎那先同佢地成功對話

劇場版入面仲有個MA佬正好同剎那係個對照
如果係偽阿寶贏左第二季,咁一定無可能同ELS達成和解,人類一定滅亡
老老柒柒
你寫到咁
不如抄macross算啦
老老柒柒,4子咪又係屈機體,你睇三大一轉用gnx4子馬上食屎
啲艦長/指揮官第一季:
用Formation XXX, 你左路包佢............
第一階段咁攻,第二階段後排再谷上去⋯⋯⋯

第二季:
好喇!夠鐘出門口啦! 全世界Trans am!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞