SD高達 GGen CrossRays(11)鐵血納米裝甲最強 不服來辯

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
上集開始限死左3 STEP
但上集後期DLC有永動PARTS
養蟹囉
上集係nt特權
今集冇nt應該冇
搵部00打兩關extra
之後買34xxx個部wing 上lv7開發再賣7xxxx
未窮過
轉頭升左官都係要用返偽渣古
d高達就一係比新兵用一偷比人偷哂
上集開始已經無咗呢支歌仔唱
要靠技能要多一個step
今集都係靠技能 而且仲要打返嚟 叫把握機會
不過好似爆機會比你買3件無限step嘅野
初期用住派遺拎錢先
所以藍決鬥要俾返佢用
因為高達本來就係人打人既真實系界別
雖然00有利申過係為未來地球人同外宇宙對話而出現
傳統高達fans唔中意都無可厚非
亦都係得00最後係打非人類生物
上集nt技max可以4 step
https://youtu.be/I5RJrSgjFJc

1秒Trans用部爛機反敗為勝真係睇咁多次都咁正
唔練智天使高達都唔係男人黎
想問下宇宙用輔助零件點拎?
想問下宇宙用輔助零件點拎?
打完飛向宇宙既種子
細個睇覺得烏滋米果段好撚壯烈,我就算陷家死哂都唔撚益你班仆街,睇住勇者王一副我屌你老母既無能狂怒樣真係好心涼
大個係睇埋seedd同漫畫再睇返呢段雖然仲係佩服佢既行為但會覺得佢咁做係on9
無錯陷家自爆的確可以係短時間內令聯合得唔到想要既野,但問題係將你同派系既人一齊陷家富貴造成權力真空係一件on9到無論既行為,你個女係個政治白痴性格又衝動又感情用事你做老竇唔係唔知,就咁丟底一句之後既野就交俾後生完全唔留d自己人老臣係政治素人少主身邊幫佢真係以為佢會無師自通咩,係冇自己人派系既時候個女咪只好痴埋第二派度,結果咪造成個女變左rubber stamp仲要靠政治婚姻先繼續做到首相國家權力完全俾第二派控制左
而另一方面自爆左管理層真空下面班人民真係食撚左屎,漫畫版蜜納屌烏滋米只顧奧布呢個國家名理念完全無視左國家下既人民需要屌得好岩,自爆完丟低個蘇州屎俾個政治素人女個女仲要係果時係走左佬完全管理唔到國家,奧布班人先俾人攻打打完聯合走左又無一個可以話到事解決問題,真咁撚嬲奧布真係唔係冇道理自己唔夠強俾人打打完又解決唔到問題,唔係靠蜜納維持奧布收左皮好耐卡嘉蓮個on9根本完全幫唔到手
兄弟檔上陣
冇記錯仲要係3小強部機勁過5G
岩呀,唔練唔好話玩過G GEN
搞到個女冇牙力同另外4大家族講數已經死罪
但都要用偽渣古
偽渣都好似勁過5G
係,數據上渣古老虎都已經係拍得住新型G的機黎
講就咁講姐
但新嗰d高達一部都冇預過佢
果吓施丹轉身
話說而家ZAFT第1世代同第2世代邊個勁
以前睇動記得鳥話自由勁過脈衝
但我見而家D人話係同級
新果代性能勁d,係基魔靠技術先做到好似自由勁d咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞