SD高達 GGen CrossRays(11)鐵血納米裝甲最強 不服來辯

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
我用OZ嗰部藍色運輸機用到返唔到轉頭, 機仔細細移動力高有特殊射擊
第一季仲有戰術要互相cover,第二季變左seedd玩一人軍隊
係李瘋子
會用幾億部太陽爐機衝上去自爆
徇眾要求
你第一季頭十幾集個陣
個撚個屌悶
第二季咪俾番拖爛衫無雙衛星炮伊迪安劍俾你囉
但就算四子對gnx初陣都無座天三人咁誇張
佢地仲要面對OS死埋個問題
班911人機都on99,反正都係衝過去爆炸我唔好用導彈?開發個用到transam既導彈仲平過你又要整機又要複製人出黎渣下話
四子初陣gnx係守到
唔係提子犯錯lockon都可以無傷
但座天三子就衝上去死
當時係有人咁講
但係就算天頂星人同protodevin都無ELS同人類個分別咁大
那下都唔關提子事啦係完全意料之外的reboot失敗
有時觀眾意見真係唔撚跟得
seedd班仆街要基魔出黎到真係出左黎又要屌佢出黎
00s1玩戰術又話悶到s2玩無雙又屌無雙
但係表達得好薄弱呀 我都知ELS 係想搵人救佢地 而且無惡意 只係感知到生命就黎地球

呢啲嘢唔可以一句兩句就當解釋咗
成套戲都不知所云
聖人入到核心內圍傾計果陣
啲觀眾嘅反應就係:吓?咩料呀!我睇緊咩呀?就係咁就算呀!

俾咗錢睇嘅人會話係垃圾呃錢
BT睇果啲人因爲零成本 自然對套戲較易接受
講開飛彈呢樣
其實我一直都唔係好明敗家仔個招浮游飛彈實用性喺邊
全世界Trans am!
F同堆蟲玩寫得都好過佢啦
S2深度係下降咗 連分鏡都Seed化
好簡單啫
長度太短囉
第二季個D無雙CUT十幾集攞黎鋪就啱
你咁講如果剎那s1開始就識食女咁王留美,菲特,妮娜同電視娜就實食無痴牙啦
可惜人地已經一路騎緊個老婆由始至終都係J後聖人mode
btw,s2真係悲劇黎,你話妮娜殺左變樣衰既大波王留美都算,之後大波妮娜又俾個死tb露易絲殺埋
條友殺左露易絲全家wo
個理由仲要係發細路女脾氣
如果剎那第一季就識尋求互相理解
就可以阻止佢 叫佢做正確嘅事
剎那唔接納佢 其實只會令佢變得更極端
你咁講如果剎那s1開始就識食女咁王留美,菲特,妮娜同電視姬就實食無痴牙啦
實用性方面 就係夠晒不孝
差好遠喎 王留美只係牆頭草姐 邊邊勝算大啲就幫邊邊 第一季 天人武力介入幾成功佢先去幫佢地姐
其實第二季頭十集都有玩戰術
大波艦長出返黎
救電池
水底戰再出太空
第一次打衛星炮(勉強叫啦下)
通常s1寫得好s2總會衰收尾鳩化
魯魯修s2鳩黎零之鎮魂曲救起成套,但依家話佢根本冇死到個計係假既
00s1戰略s2無雙
seed平步向上seedd暴走
鐵血s1引你睇s2迫你食屎
age1代普普2代唔錯3代又係迫你食屎
buildfighter熱血tryfighter狗血
無好似金大便有自己軍隊只係痴埋去李瘋子度人地當佢狗咋死左都唔洗可憐點同妖女同一lv
Beta連礦工都唔係,只係鋤頭黎咋
成件事就係非洲土著俾泥頭車撞爛屋,班土著當架車係人咁屌鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞