[Switch/3DS集中討論] Splatoon2免費多人連線體驗會舉行中 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
依家對住部機冇晒save慘過死
上巴打講既dc睇下有冇人收先

你等第一輪HARD MODE先再玩好D

DLC
幾時出動森呀垃圾老任
幾時出動森呀垃圾老任

你自己都話2019
我用DOCK喺房都冇事喎

有時無事咪恭喜晒
但有事果啲我都奶過野. 明果種感受
早啲換早啲放心打機
https://www.youtube.com/watch?v=xC9tQ2dRGq4
ARMS Character Introduction - Nintendo Switch

唔知除左隻抽仲有冇其他MODE
sniper 勁難
大家買咩SD card? 幾錢?
有冇人知邊到放2手switch?
之前打完薩爾達4聖 部機有問題去左老任換部新
初頭覺冇左save冇咩野 再打返新手4任已經唔想玩
d心血冇囇直情想放左部機佢

你部機咩問題要換?

部機正常應該幾%先顯示冇電會熄既
我上果部15%就自動熄左

我未試,未有機會拎出街打咁耐
有一次我見無乜電就唔玩,屋企係附近
直接熄走返去,而家都好小街打幾個鐘
幾時出動森呀垃圾老任

你自己都話2019

on撚9明明之前3年一作,今次隔成6年幾
有冇人知邊到放2手switch?
之前打完薩爾達4聖 部機有問題去左老任換部新
初頭覺冇左save冇咩野 再打返新手4任已經唔想玩
d心血冇囇直情想放左部機佢

你部機咩問題要換?

部機正常應該幾%先顯示冇電會熄既
我上果部15%就自動熄左

我未試,未有機會拎出街打咁耐
有一次我見無乜電就唔玩,屋企係附近
直接熄走返去,而家都好小街打幾個鐘

大把人唔會咁樣試
幾時出動森呀垃圾老任

你自己都話2019

動森廣場
動森amiibo fes
動森amiibo+
幾時出動森呀垃圾老任

你自己都話2019

動森廣場
動森amiibo+

你又岩喎 抵你做呢個post既男神
幾時出動森呀垃圾老任

你自己都話2019

動森廣場
動森amiibo+

你又岩喎 抵你做呢個post既男神

愈出愈慢
動森amiibo festival應該係本世紀神作啦
好想佢出多2,3集係switch
好似mario party 咁出到10
動森amiibo festival應該係本世紀神作啦
好想佢出多2,3集係switch
好似mario party 咁出到10

下,公認垃圾喎
上下同左右視覺果控制好怪
Splatoon2好似跟地區分流
即係你揀日本做地區通常都會遇日本人

揀非洲咪

uvuvwevwevwe
Everyone’s favorite Nintendo executive is now a year older. Reggie Fils-Aime, president of Nintendo of America, turned 56 today. We wish Reggie a happy birthday – enjoy your big day!

係咪試緊唔同 matchmaking 咋
可能 random 一批人入咗國際 ser 另一批入 regional ser
玩玩下覺得 zelda 有啲 shrine 好似啲 portal 2 custom map

係咪試緊唔同 matchmaking 咋
可能 random 一批人入咗國際 ser 另一批入 regional ser

我頭先99%日文名
玩玩下覺得 zelda 有啲 shrine 好似啲 portal 2 custom map

都係房仔解謎
想統計下
你哋部主機背面個年份 (MADE IN CHINA 隔離) 係 2016 定 2017?
同埋個地址係日本定 Germany?

me 官網第一批 2016 德國地址,wifi 冇問題

繼續
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞