[Switch/3DS集中討論] Splatoon2免費多人連線體驗會舉行中 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
thx
執隻2手玩下先

一手啦

舊game 好少買 1手
慳得就慳

我有隻sun 玩左一陣就冇再玩,
你想要$150比左你

toby5@netvigator.com 留聯絡
thx
thx
執隻2手玩下先

一手啦

慳得就慳

你想要$150比左你

thx

無得轉語言架!諗清楚先好制!
thx
執隻2手玩下先

一手啦

慳得就慳

你想要$150比左你

thx

我係簡左中文
冇得重玩?
thx
執隻2手玩下先

一手啦

慳得就慳

你想要$150比左你

thx

我係簡左中文
冇得重玩?

可以刪除save
thx
執隻2手玩下先

一手啦

慳得就慳

你想要$150比左你

thx

我係簡左中文
冇得重玩?

有得reset
thx
執隻2手玩下先

一手啦

慳得就慳

你想要$150比左你

thx

我係簡左中文
冇得重玩?

封面 上+B X
入 friend list 睇同咩人玩過,真係見到有啲人係冇玩 zelda
有啲真係淨係玩 splatoon 2 test fire

Zelda令我重拾遊戲樂趣

非常認同 人大左就多左玩到一半放低 但係zelda係做到 做其他野做到一半想攞起打

係,難怪咁高評價

zelda唔同其他open world game,真係俾倒你冒險嘅感覺,淨係爬山爬成個鐘都唔悶。

我已經玩左 140個鐘

同埋未用過amazon

如果要線就去MK創興間AEON12蚊店
最大機會買到

Thx Ching

個包裝係咁

果時買左四條
比左兩條fd 有一條放舊屋一條自己用
12蚊未壞過 不過我用乜線都唔識壞

條線成日CHOK一CHOK就壞
之後買左轉頭就一勞永逸

我買過十條線

從來唔扯
拔插到捉住個頭
其實唔難

有時一路差住玩生蛋
唔記得插緊線 CHOK一CHOK條線就玩完
入 friend list 睇同咩人玩過,真係見到有啲人係冇玩 zelda

非常認同 人大左就多左玩到一半放低 但係zelda係做到 做其他野做到一半想攞起打

係,難怪咁高評價

zelda唔同其他open world game,真係俾倒你冒險嘅感覺,淨係爬山爬成個鐘都唔悶。

我已經玩左 140個鐘

125個鐘 冇掛過機

係,難怪咁高評價

我已經玩左 140個鐘

125個鐘 冇掛過機

邊到有得睇玩左幾耐

係,難怪咁高評價

我已經玩左 140個鐘

125個鐘 冇掛過機

邊到有得睇玩左幾耐

係,難怪咁高評價

我已經玩左 140個鐘

125個鐘 冇掛過機

邊到有得睇玩左幾耐

禁 home 出返桌面
左上角禁自己 profile
有講 時間

係,難怪咁高評價

我已經玩左 140個鐘

125個鐘 冇掛過機

邊到有得睇玩左幾耐

男神alonebb

係,難怪咁高評價

我已經玩左 140個鐘

125個鐘 冇掛過機

邊到有得睇玩左幾耐

男神alonebb

部機有冇得set返中文?

係,難怪咁高評價

我已經玩左 140個鐘

125個鐘 冇掛過機

邊到有得睇玩左幾耐

男神alonebb

上面全部都唔知咩叫打機
對住隻900P都可以吹奏

mvp

擺到明第二個roller先係mvp
差佢支joy con係咪一定要插底座叉?我就咁用線叉switch既時候插住joy con係咪會叉埋?thanks bro
2017年 夏:
3DS 8月31日 世界樹與不思議迷宮2 6480YEN
http://sq-atlus.jp/sfd2/

2017年 秋:
Switch 真女神轉生 DEEP STRANGE JOURNEY
http://shin-megamitensei.jp/dsj/

真女神好似係NDS版續篇

remake

兩隻都3DS喎
好接近
炸彈人係點set返中文?
試玩左覺得好難控
巴打們點控?每邊手拎一個joycon定裝落個制到定點?
另外想問下點del隻game

利申 從未玩過第一次玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞