[Switch/3DS集中討論] Splatoon2免費多人連線體驗會舉行中 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
fuckonami 打手?

又唔好咁講
因為果時九成日出機都覺得係 ZELDA + BOMBERMAN 呢個最正路
幾蚊蚊買隻GAME返黎唔好咁早放棄佢

又唔好咁講
因為果時九成日出機都覺得係 ZELDA + BOMBERMAN 呢個最正路
蚊買隻GAME返黎唔好咁早放棄佢
秋冬果實豐收,這其中,最具明星氣質的當屬有「長壽果」之稱的花生。花生仁中含蛋白質高達26%左右,相當於小麥的兩倍,且容易被人體吸收利用;含脂肪達40%,其中不飽和脂肪酸占80%以上。花生的營養價值比糧食高,可與雞蛋、牛奶、肉類等一些動物性食物媲美。如果經常吃的話,能起到抗癌的作用。
此外花生營養豐富,是價廉易得的保健佳品。據科學家研究,花生含大量的植物固醇,對人的健康十分有益。尤其是β-穀固醇有預防大腸癌、前列腺癌、乳腺癌及心血管病的作用。美國科學家進一步研究發現,花生中還含有「白藜蘆醇」。這種物質有很強的生物活性,不僅能抵禦癌症,還能抑制血小板凝聚,防止心肌梗死與腦梗塞。每100克花生還含有鋅8.48毫克,能增強免疫功能,延緩衰老。因此,花生被人們稱譽為「長生果」。那麼究竟怎樣吃花生才安全有益呢?
話時話
出左頭兩星期勁多忽然bomberman fans
出黎話要換fc 對打, keep住打etc..

宜家update 出左都仲係咁lag
成班無晒聲氣

konami

一早話fuck konami架啦
之後佢出果隻MGS喪屍就唔好再上當啦班友

我早一個月講呢句野
比班連登仔圍屌

又話乜炸彈人可以有幾伏
時間證實一切

同fd online玩順過街場
Offline又有keep住玩
玩慣ubibug啲ser
係你自己期望過高姐
不過你好似乜都係咁 見你係gaf比人話係女打手真係笑左

唔知你講乜女打手
但係全page得你一個讚炸彈人
上面幾位巴打都屌, 都無人笑你打手係咪呀
個個都針對隻game 針對個製作商
你就針對個人黎講, 有啲野事實就係事實, 老實講我真係唔會care你男定女定打手

女打手

打多左個女字姐
講炸彈人offline玩到停唔到唔係得我一個講
呢到都有巴打講過
但由未出講到而家又未話過但不停話佢垃圾就得你一個

事實上online 都唔係unplayable

但佢連線優化係差我都講過online好正好好
問題係對手一定要係香港用光纖同5g wifi
隻game setting有得較只連接網絡狀態好既人
但唔較呢個設定每場都最小三四個人打
較完最小要search幾次先有對手

其實好明顯有班人唔搞好自己網絡
炸彈人對delay敏感唔係第一次
2009年Hudson出既炸彈人上網都係好唔穩定

話你打手唔係我講 係gaf班友
問心你態度真係好惡頂
小小事又無限放大 好似眾人醉 看透世事咁

我就日日享受部機 己經係switch爆左四隻game 你呢?

傳統玩法都可以咁多bug
到今時今日對戰有問題有咁嚴重既delay已經冇可能接受到

你自己要求低就唔好怪人將呢D問題拎出黎講

有怪過你咩

唔係話我就唔講得

我又想問下點解呢類game已經唔係複雜
同埋唔係多人玩, 點解仲可以lag到嘔?
望下WiiU Splatoon, Switch Splatoon2試射會
甚至係只能用無線通訊既3DS MHXX
都冇呢隻炸彈人咁既問題

係咪隻GAME食老本, 就算對戰幾咁垃圾都唔屌得
Lego shitty 係7+13GB
就算買實體都要再DOWN 13GB DATA

咁on9
splatoon複雜咁多都冇delay
網絡唔係最好都冇咩大問題喎

Splatoon最多咪delay 1槍左右
炸彈人係要預測自己會郁到去邊

是咪新玩法黎??

明顯就係唔同既判定系統
Overwatch成日行左入障礙物後面先比攔路豬勾返出黎 因為對手睇你係仲係出面
呢啲係有delag都難發覺

炸彈人個online係垃圾我無異議
但咁等如成隻game都垃圾喇喎

隻game對戰向
連個對戰都咁垃圾咁隻game唔係垃圾係乜

Offline對戰唔係對戰?

Offline冇問題就成隻game冇問題?
Lego shitty 係7+13GB
就算買實體都要再DOWN 13GB DATA

咁on9

連埋嗰13GB就要上32GB game card

又唔好咁講
幾蚊蚊買隻GAME返黎唔好咁早放棄佢

Hudson果時都係咁又唔見你地講
係做打手都唔做konam啦
總知唔岩你地心意就係打手
呢排都唔知比人講過幾多次打手
老任打手又係我
Sony打手又係我
Ps打手又係我
Konami打手又係我
今個月賺到笑

意見唔同就比人屈做打手
是X登既常識吧
一個人出黎屌你, 之後有班人跟住一齊屌, 你就永遠翻唔到身

btw我都買左炸彈人 , 不過都冇點玩過 , 打算4 打LOCAL PLAY 果時先玩
switch 既design 其實都幾易帶到去人地度LOCAL PLAY , 所以就算online點垃圾都好, 我都覺得唔會一文不值
原來爆哂Switch四隻game講句野都有說服力過人
話時話

成班無晒聲氣

konami

我早一個月講呢句野
比班連登仔圍屌

又話乜炸彈人可以有幾伏
時間證實一切

係你自己期望過高姐

唔知你講乜女打手
你就針對個人黎講, 有啲野事實就係事實, 老實講我真係唔會care你男定女定打手

女打手

打多左個女字姐
呢到都有巴打講過

問心你態度真係好惡頂

我就日日享受部機 己經係switch爆左四隻game 你呢?

可唔可以講多D GAF既事黎聽下

我講你聽
我話joycon 同pro制問題麻麻地, 我去左換
去換過pro 制. 無乜改善...好多人pm 問我點算之類
其實無點算...鬼佬都係教refund 左佢. 香港都係上dc fever 賣左佢
不過請老實啲同人講係自己唔鍾意個dpad. 有啲人唔用dpad唔介意

有啲懷疑入左好多貨嘅炒手話我係打手唱衰件貨咁. 其實隔離post 都有呢啲人係咁.

大家都係講事實理性討論, 食花生互屌撚狗嘅出返去撚狗區啦
話時話

成班無晒聲氣

konami

我早一個月講呢句野
比班連登仔圍屌

又話乜炸彈人可以有幾伏
時間證實一切

係你自己期望過高姐

唔知你講乜女打手

女打手

打多左個女字姐
呢到都有巴打講過

問心你態度真係好惡頂

可唔可以講多D GAF既事黎聽下

我講你聽
我話joycon 同pro制問題麻麻地, 我去左換
去換過pro 制. 無乜改善...好多人pm 問我點算之類
其實無點算...鬼佬都係教refund 左佢. 香港都係上dc fever 賣左佢
不過請老實啲同人講係自己唔鍾意個dpad. 有啲人唔用dpad唔介意

有啲懷疑入左好多貨嘅炒手話我係打手唱衰件貨咁. 其實隔離post 都有呢啲人係咁.

大家都係講事實理性討論, 食花生互屌撚狗嘅出返去撚狗區啦

明白了
又係打手問題
一個討論點都有正反架啦
成日乜柒都打手真係
呢個年代network對戰唔掂, 要拎offline對戰黎打飛機
唔撚係嘛
算啦. 唔好再嘈, 隻game online 係點係人都知
拍埋splatoon 到比較真係無藉口可以講
本身只係話佢對人唔對事姐, 佢之後都有討論返件事
有啲野事實就係事實
我諗佢唔係真係入左好多貨果啲狗鋪打手
本身都唔係想撩交嗌
只係各自對住GAME願景唔同冇得講

自己滿足隻game好既地方就唔俾人屌隻game壞既地方
認真 可以再開個post講 ok?
算啦. 唔好再嘈, 隻game online 係點係人都知
拍埋splatoon 到比較真係無藉口可以講
本身只係話佢對人唔對事姐, 佢之後都有討論返件事
有啲野事實就係事實
我諗佢唔係真係入左好多貨果啲狗鋪打手
本身都唔係想撩交嗌

抑歷多唔係打手
人地都喺3DS傾左好多年喇

agree
可能人地一家8口 日日LOCAL PLAY玩得好爽皮
理人地點玩做咩

搞低質曬個POST

搞低質曬個POST

又開po圍爐呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞