[Switch/3DS集中討論] Splatoon2免費多人連線體驗會舉行中 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
想switch出cooking mama 星之卡比

星之卡比一定會 放心

星之卡比一定會 放心

我有隻煮媽媽係某絲打唔小心放左係我度

趕得切

趕得切

慢慢啦你
左joycon冇事
留意到個pro 制d pad 又有奇怪問題
個d pad 下制會有好大聲click 聲. 同埋硬過其他三個方向

你地果隻係咪都係咁

想問,但網上太多人話出問題

趕得切

之前唔係話你用個間轉運都唔比寄?
Tv mode接左電源同駁左hdmi
但電視無畫面(但switch已黑左畫面)
有無人有試過
有無人有試過

揀啱 input? (不過比較近年嘅電視應該都識自動轉 input 啦)

check 下係咪真係有電同埋啲線有冇鬆

趕得切

咪話佢寄左上機先出公告話唔俾寄

趕得切

係咪冇拆件?
你好彩過到海關

趕得切

係咪冇拆件?
你好彩過到海關

完封不動
有無人有試過

揀啱 input? (不過比較近年嘅電視應該都識自動轉 input 啦)

要開電行先會著tv mode
有無人有試過

要開電行先會著tv mode

ok再試
留意到個pro 制d pad 又有奇怪問題
個d pad 下制會有好大聲click 聲. 同埋硬過其他三個方向

你地果隻係咪都係咁

想問,但網上太多人話出問題

pressing down on the d-pad makes a noticably louder and firmer click than any other direction

Pro Controller makes an obnoxiously loud noise when pressing down on Dpad

遲早應該好似joy con 咁官方會包整..
想統計下
你哋部主機背面個年份 (MADE IN CHINA 隔離) 係 2016 定 2017?
同埋個地址係日本定 Germany?

me 官網第一批 2016 德國地址,wifi 冇問題
想統計下
你哋部主機背面個年份 (MADE IN CHINA 隔離) 係 2016 定 2017?

same
想統計下

個德國地址係咩意思
插LAN線都唔得
唔撚玩
想統計下

個德國地址係咩意思

唔知
插LAN線都唔得
唔撚玩

乜嘢唔得呀
插LAN線都唔得
唔撚玩

乜嘢唔得呀

話舊LAN TO USB唔得
想統計下

same

禾刀系
插LAN線都唔得
唔撚玩

乜嘢唔得呀

話舊LAN TO USB唔得

你用邊隻 adapter 呀
試過 power off 部機未?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞