[Switch/3DS集中討論] Splatoon2免費多人連線體驗會舉行中 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
Lego shitty 係7+13GB
就算買實體都要再DOWN 13GB DATA
話時話
出左頭兩星期勁多忽然bomberman fans
出黎話要換fc 對打, keep住打etc..

宜家update 出左都仲係咁lag
成班無晒聲氣

konami

一早話fuck konami架啦
之後佢出果隻MGS喪屍就唔好再上當啦班友

我早一個月講呢句野
比班連登仔圍屌

又話乜炸彈人可以有幾伏
時間證實一切

同fd online玩順過街場
Offline又有keep住玩
玩慣ubibug啲ser
係你自己期望過高姐
不過你好似乜都係咁 見你係gaf比人話係女打手真係笑左

唔知你講乜女打手
但係全page得你一個讚炸彈人
上面幾位巴打都屌, 都無人笑你打手係咪呀
個個都針對隻game 針對個製作商
你就針對個人黎講, 有啲野事實就係事實, 老實講我真係唔會care你男定女定打手

女打手
Nintendo Direct 4/1
http://boards.4chan.org/v/thread/371959439#371959439

Web Page Blocked!

You have tried to access a web page which is in violation of your internet usage policy.
switch又有更新
唔知今次更新D乜, 有冇勇者試下
switch又有更新
唔知今次更新D乜, 有冇勇者試下

咁大
諗緊買唔買

咁大
諗緊買唔買

128GB 終於有用啦 雖然唔想咁用

搵細佬試過個 demo,佢話好無聊
佢不嬲都唔鍾意依類 co-op game

已同呀妹一齊爆左機

辣殺

呀妹

妹控

妹下妹下喺度做咩

之前無左save就無再玩過
本身都覺得隻game太簡單
要重新解過頭幾個世界真係想死

我覺得最難/麻煩 係細菌喊果幾個

咁大
諗緊買唔買

128GB 終於有用啦 雖然唔想咁用

用sd card 好似可以過save?
係嘅話就用啦. 感覺安心好多
話時話

成班無晒聲氣

konami

我早一個月講呢句野
比班連登仔圍屌

又話乜炸彈人可以有幾伏
時間證實一切

係你自己期望過高姐

唔知你講乜女打手
你就針對個人黎講, 有啲野事實就係事實, 老實講我真係唔會care你男定女定打手

女打手

打多左個女字姐
講炸彈人offline玩到停唔到唔係得我一個講
呢到都有巴打講過
但由未出講到而家又未話過但不停話佢垃圾就得你一個

事實上online 都唔係unplayable

但佢連線優化係差我都講過online好正好好
問題係對手一定要係香港用光纖同5g wifi
隻game setting有得較只連接網絡狀態好既人
但唔較呢個設定每場都最小三四個人打
較完最小要search幾次先有對手

其實好明顯有班人唔搞好自己網絡
炸彈人對delay敏感唔係第一次
2009年Hudson出既炸彈人上網都係好唔穩定

話你打手唔係我講 係gaf班友
問心你態度真係好惡頂
小小事又無限放大 好似眾人醉 看透世事咁

我就日日享受部機 己經係switch爆左四隻game 你呢?

傳統玩法都可以咁多bug
到今時今日對戰有問題有咁嚴重既delay已經冇可能接受到

你自己要求低就唔好怪人將呢D問題拎出黎講
splatoon複雜咁多都冇delay
網絡唔係最好都冇咩大問題喎

Splatoon最多咪delay 1槍左右
炸彈人係要預測自己會郁到去邊

是咪新玩法黎??
隻GAME玩到想嘔正唔正常

人地睇我玩話眼都花埋

但我唔覺

自己打就無眼花

一做觀眾的確會睇到頭暈

好神奇的一隻game

呢隻fps我又有興趣玩
其他果d 乜bf,r6,cs果d提唔起興趣
就算overwatch都係咁話
覺得差唔多,不過我又係好小接觸
但試射左幾舖,玩落都ok
其實都唔太識玩,所以落場主要都係避人再油顏色

其實都係競技game
如果你上面真係咁多隻全部都唔鍾意玩
Splatoon 你都會好快棄

咁又唔太同,上面一堆都係寫實FPS,會3D暈的人先唔會點玩 (即係我)
splatoon 係TPS,加上唔係鬥殺人為主,大家係互相填下色
輕鬆玩turf war,想心跳加速的玩rank mode

利申,上面堆FPS唔係FD叫玩,唔會玩
Splatoon,自己都叫做負碌玩到上過S rank
fuckonami 打手?
話時話

成班無晒聲氣

konami

我早一個月講呢句野
比班連登仔圍屌

又話乜炸彈人可以有幾伏
時間證實一切

係你自己期望過高姐

唔知你講乜女打手

女打手

打多左個女字姐
講炸彈人offline玩到停唔到唔係得我一個講
呢到都有巴打講過
但由未出講到而家又未話過但不停話佢垃圾就得你一個

事實上online 都唔係unplayable

但佢連線優化係差我都講過online好正好好
問題係對手一定要係香港用光纖同5g wifi
隻game setting有得較只連接網絡狀態好既人
但唔較呢個設定每場都最小三四個人打
較完最小要search幾次先有對手

其實好明顯有班人唔搞好自己網絡
炸彈人對delay敏感唔係第一次
2009年Hudson出既炸彈人上網都係好唔穩定

話你打手唔係我講 係gaf班友
問心你態度真係好惡頂
小小事又無限放大 好似眾人醉 看透世事咁

我就日日享受部機 己經係switch爆左四隻game 你呢?

可唔可以講多D GAF既事黎聽下

Splatoon最多咪delay 1槍左右
炸彈人係要預測自己會郁到去邊

是咪新玩法黎??

明顯就係唔同既判定系統
Overwatch成日行左入障礙物後面先比攔路豬勾返出黎 因為對手睇你係仲係出面
呢啲係有delag都難發覺

炸彈人個online係垃圾我無異議
但咁等如成隻game都垃圾喇喎

隻game對戰向
連個對戰都咁垃圾咁隻game唔係垃圾係乜
5月又得隻街霸
出多少少GAME得唔得
你放得E3講即係又起碼10月先見到街
5月又得隻街霸
出多少少GAME得唔得

出機果時都遇左
等E3 係唯一出路
5月又得隻街霸
出多少少GAME得唔得

磨住隻孖寶賽車先囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞