[Switch/3DS集中討論] Splatoon2免費多人連線體驗會舉行中 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
頭先玩埋隻超惑星戰記zero全收集
點知原來有隱藏關同true ending
唔怪得一開始個ending咁膠
玩左十一個鐘收晒貨

借部switch比我玩

等我100% zelda先

保守估計半年
話時話
出左頭兩星期勁多忽然bomberman fans
出黎話要換fc 對打, keep住打etc..

宜家update 出左都仲係咁lag
成班無晒聲氣

konami
玩左十一個鐘收晒貨

借部switch比我玩

保守估計半年

DLC
暫時hea玩 薩爾達爆機 平時就周圍走下搵yahaha
暫時hea玩 薩爾達爆機 平時就周圍走下搵yahaha

yahaha
呢隻其實疑係windwaker 個timeline咁
玩左十一個鐘收晒貨

借部switch比我玩

保守估計半年

DLC

而家計半年後dlc再打多幾個月
部機好似頭先插落 dock 嗰陣出咗 error 啱啱拎起部機先見到 暖暖地
部機好似頭先插落 dock 嗰陣出咗 error 啱啱拎起部機先見到 暖暖地

但係佢又有叉電

但係佢又有叉電

新問題

但係佢又有叉電

新問題

垃圾任豚
話時話

成班無晒聲氣

konami

一早話fuck konami架啦
之後佢出果隻MGS喪屍就唔好再上當啦班友
話時話

成班無晒聲氣

konami

一早話fuck konami架啦
之後佢出果隻MGS喪屍就唔好再上當啦班友

我早一個月講呢句野
比班連登仔圍屌

又話乜炸彈人可以有幾伏
時間證實一切

但係佢又有叉電

新問題

叉電問題都唔係新啦
好多人換過機
成功出到 parry 真係好有滿足感
成功出到 parry 真係好有滿足感

bayonetta style
今日測試左玩到15%出warning,直到6%我先再叉電,粒電無問題

另外用尿袋QC 3經原裝老任線叉住玩
電量係上升
今日測試左玩到15%出warning,直到6%我先再叉電,粒電無問題

電量係上升

我都係QC3 老任線
但有巴打話咁樣有機會叉到部機死
垃圾switch連d小遊戲都無

電量係上升

我都係QC3 老任線

人有人講,實情係點呢?
邊個知∼∼

電量係上升

我都係QC3 老任線

人有人講,實情係點呢?
邊個知∼∼

一齊做白老鼠
垃圾switch連d小遊戲都無

demo 俄羅斯, 剪紙
玩住先

電量係上升

我都係QC3 老任線

人有人講,實情係點呢?
邊個知∼∼

一齊做白老鼠

你行機唔驚啦
我水貨

電量係上升

我都係QC3 老任線

人有人講,實情係點呢?
邊個知∼∼

一齊做白老鼠

你行機唔驚啦
我水貨

原裝線a to c , xpower 玩住zelda 都叉得起
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞