[Switch/3DS集中討論] Splatoon2免費多人連線體驗會舉行中 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
可唔可以早d出

好難等 被佢挑起左鋪癮

打住1先囉

wii u淨係想玩bayonetta2

好多好game 好似Splatoon 咁 你唔玩過係唔會知道好玩

splatoon 1全球爆紅架
香港無人理

香港人淨係玩PS4架咋

係PS4, 唔係隻GAME
可唔可以早d出

好難等 被佢挑起左鋪癮

打住1先囉

好多好game 好似Splatoon 咁 你唔玩過係唔會知道好玩

香港無人理

香港人淨係玩PS4架咋

PS Home
今日應該會忙死

好難等 被佢挑起左鋪癮

打住1先囉

香港無人理

香港人淨係玩PS4架咋

行過見到horizon 個封面
咁似zelda 隻divine beast
今日應該會忙死

今日應該會忙死

唔係一早寫好哂架咩?
有冇人report過joycon叉電問題 今朝試射完話左joycon low battery 我插返落dock幾個鐘拎返出黎玩一陣又話low battery
可唔可以早d出

好難等 被佢挑起左鋪癮

打住1先囉

香港無人理

香港人淨係玩PS4架咋

公仔畫面無高清,不了
https://www.youtube.com/watch?v=oEJG_7Foqic
3DS『ラジアントヒストリア パーフェクトクロノロジー』PV
有冇人report過joycon叉電問題 今朝試射完話左joycon low battery 我插返落dock幾個鐘拎返出黎玩一陣又話low battery

咁Switch本體有無叉到電?

咁Switch本體有無叉到電?

因為試射用tv mode 可能本體一早叉爆左
今日應該會忙死

唔係一早寫好哂架咩?

邊個知會唔會真係奇跡反cup

過左30分鐘 仲係講緊依隻game
Atlus 好唔捨得3DS喎
世界樹迷宮2
3DS 世界樹不思議迷官2
https://www.youtube.com/watch?v=T5oy9acYGGo
3DS『世界樹と不思議のダンジョン2』 PV01
差不多時間又可以射野
入 friend list 睇同咩人玩過,真係見到有啲人係冇玩 zelda
有啲真係淨係玩 splatoon 2 test fire

Zelda令我重拾遊戲樂趣

非常認同 人大左就多左玩到一半放低 但係zelda係做到 做其他野做到一半想攞起打

joycon 咁鬼多問題
射射射
入 friend list 睇同咩人玩過,真係見到有啲人係冇玩 zelda
有啲真係淨係玩 splatoon 2 test fire

Zelda令我重拾遊戲樂趣

非常認同 人大左就多左玩到一半放低 但係zelda係做到 做其他野做到一半想攞起打

係,難怪咁高評價
食飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞