[Switch/3DS集中討論] Splatoon2免費多人連線體驗會舉行中 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
3DS『真・女神転生 DEEP STRANGE JOURNEY』2017年秋発売決定!

3ds
Splatoon(スプラトゥーン)‏@SplatoonJP

2日間にわたる試射会に多くの方にご参加いただき、心より感謝を述べたい。おかげ様でさらに研究がはかどりそうだ。
『スプラトゥーン2』には、今回体験できたもの以外にも様々な要素が存在する。
夏の発売に向けて研究成果を引き続き発表していくので、今後も当研究所をご愛顧願いたい。

如果玩過既 到時有bonus就正
好難瞄準, 喊出黎
你地用motion control定係就咁右菇?

打左四場殺得一個人

用體感易殺人好多

以後打得多就慣 好多高手都係玩體感

我未見過S Rank用菇控上下

我用體感頭暈

我用體感成日控制唔到視角
好難瞄準, 喊出黎

打左四場殺得一個人

用體感易殺人好多

我用體感頭暈

兩個都要用
加埋Y 制reset
好難瞄準, 喊出黎

打左四場殺得一個人

用體感易殺人好多

我用體感頭暈

較sensitivity 低啲

mvp
好難瞄準, 喊出黎

打左四場殺得一個人

用體感易殺人好多

我用體感頭暈

兩個都要用
加埋Y 制reset

我打左咁耐都冇用過y制
雙槍識碌好正 好高機動性

好屈
應該會balance 下個硬直

唔覺

屈到啲新手喊住返去玩zelda

個副武就屈

sniper 個大絕 比人撚狗

好廢sniper 個大絕
好難瞄準, 喊出黎

打左四場殺得一個人

用體感易殺人好多

我用體感頭暈

兩個都要用
加埋Y 制reset

我打左咁耐都冇用過y制

等陣大堂等
冰壺一定nerf 好撚癲

點解
掟人好易避
填色又唔多

我拎黎移動架咋

agger

跟住個冰壺衝埋去搵人殺又得
陰鳩人以為你跟住個冰壺, 你半路停低殺人又得
掉低個冰壺
就算個人唔係度
留低既都係一份心意, 而唔係負擔

好屈

唔覺

個副武就屈

呢招係用黎打對個sniper. 有得穿牆已經咁勁
好難瞄準, 喊出黎

打左四場殺得一個人

用體感易殺人好多

我用體感頭暈

兩個都要用
加埋Y 制reset

我打左咁耐都冇用過y制

嘩咁你咪郁到好攰
對住D濕鳩狙
用雙槍大絕兜野秒好撚爽

好屈

唔覺

個副武就屈

呢招係用黎打對個sniper. 有得穿牆已經咁勁

遠距離見到自己友同對面混戰既時候用黎偷雞一流
對住D濕鳩狙
用雙槍大絕兜野秒好撚爽

成日同佢鬥快射
一慢左就畀佢反殺
佢咁樣開一開個試射大會 新手都feel到就快入坑
對Joy-Con進行充電

Joy-Con可透過以下方法進行充電。

安裝到充電中的主機上
安裝到Joy-Con充電握把上

http://www.nintendo.com.hk/switch/support/power/index.html#power-joycon

佢咪插左dock

咁可能係主機充滿電佢唔幫我joycon充 咁咪好麻煩

我用體感頭暈

兩個都要用
加埋Y 制reset

我打左咁耐都冇用過y制

等陣大堂等

人已到
最近陪女睇比卡超又覺得唔錯
最新果隻SUN 係咪REMAKE? 好唔好玩?
XY 有無中文?
利申: 一集未玩過..
thx
XY 有無中文?
thx

SUN MOON 係全新 有中文
X Y 都係全新 無中文
XY 有無中文?
thx

SUN MOON 係全新 有中文
X Y 都係全新 無中文

XY 係咪無漢字?
咁或者會買SUN MOON, 但想用甲賀忍蛙
2017年 夏:
3DS 8月31日 世界樹與不思議迷宮2 6480YEN

2017年 秋:
Switch 真女神轉生 DEEP STRANGE JOURNEY
想問邊到有好嘅n3ds USB差電線賣
依家嗰條用咗十幾次就接觸不良差唔到
2017年 夏:
3DS 8月31日 世界樹與不思議迷宮2 6480YEN
http://sq-atlus.jp/sfd2/

2017年 秋:
Switch 真女神轉生 DEEP STRANGE JOURNEY
http://shin-megamitensei.jp/dsj/

真女神好似係NDS版續篇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞