[Switch/3DS集中討論] Splatoon2免費多人連線體驗會舉行中 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
垃圾switch連d小遊戲都無

demo 俄羅斯, 剪紙
玩住先

以前讀書放假就係dl ps3 psp既demo玩
而家ps4 同switch反而無咩demo
終於收到部日森機啦

過咗試射會了

唔緊要啦.. 有機玩已經好開心

https://www.youtube.com/watch?v=VKSUiiD1XQc
The Making of The Legend of Zelda: Breath of the Wild – Bonus Session

我都係

+1

新手無咁熱情凌晨起身玩

屌我幾時都係俾人屠或者 carry

我而家場場第一
玩過第一集係著數啲

頭先用掃,一次過殺左3個,果局殺9死2,兩次都係同對面隊用掃果個互推,

但用掃好難遠攻...

掃上手最易,用鎗成日射唔到位

玩熟左用鎗先有著數,s rank user既狙先最難打,

跳緊都瞄倒不過最好係四個武器平衡,有近有遠
隻GAME玩到想嘔正唔正常

人地睇我玩話眼都花埋

但我唔覺

自己打就無眼花

一做觀眾的確會睇到頭暈

好神奇的一隻game
隻GAME玩到想嘔正唔正常

人地睇我玩話眼都花埋

但我唔覺

自己打就無眼花

一做觀眾的確會睇到頭暈

好神奇的一隻game

呢隻fps我又有興趣玩
其他果d 乜bf,r6,cs果d提唔起興趣
就算overwatch都係咁話
覺得差唔多,不過我又係好小接觸
但試射左幾舖,玩落都ok
其實都唔太識玩,所以落場主要都係避人再油顏色
左 joy-con 又 hang 多咗次???
sleep mode 撳兩邊掣 -> 入 dock -> 插左 joy-con-> 用右 joy-con 開機 -> undock -> 插右 joy-con -> 左 joy-con 完全冇反應 (重插都冇 pair 到),要撳實 sync 掣 reboot
但係我重覆一次又 reproduce 唔到喎
sleep mode 撳兩邊掣 -> 入 dock -> 插左 joy-con-> 用右 joy-con 開機 -> undock -> 插右 joy-con -> 左 joy-con 完全冇反應 (重插都冇 pair 到),要撳實 sync 掣 reboot

呢個都係關於斷線嘅issue 黎

呢個都係關於斷線嘅issue 黎

唔關囉,你見邊 part 有提過 wireless
想要, 但係D評語個個都話有點貴
http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=5194220
想要, 但係D評語個個都話有點貴
http://www.dcfever.com/trading/view.php?itemID=5194220

我兩星期前買都平過佢二十蚊

而家周圍都冇, 就算有都$580
原來我MH3G窮到連裝都整唔起

當年出聚只係幫你地解哂HR
我自己原來冇解到仲係7

我自己原來冇解到仲係7

唔知mh3ghd仲有無人玩

聽講仲有
搞到我心郁郁想依家先買
但個server睇怕行多排就收皮

我自己原來冇解到仲係7

聽講仲有
搞到我心郁郁想依家先買

99蚊咋嘛

我自己原來冇解到仲係7

聽講仲有
搞到我心郁郁想依家先買

99蚊咋嘛

邊度有
Switch’s first system update since launch is now available for download. Version 2.1.0 is out now for all users worldwide.

Keep in mind that it does not add any new functionality. “General system stability improvements to enhance the user’s experience,” Nintendo says of the update.

You should be able to continue playing any game you have open while the update downloads. The same goes for accessing the eShop.
【Wii U DL販売ランキング】『ゼルダ』『マインクラフト』『スプラトゥーン』人気変わらず、『カービィWii』も浮上(3/27)

1 1 → ゼルダの伝説 ブレス オブ ザ ワイルド
2 2 → MINECRAFT:Wii U EDITION
3 3 → スプラトゥーン
4 4 → プランテラ ガーデンライフ
5 7 ↑ ボンバーマン'94
6 5 ↓ ファイアーエムブレム 烈火の剣
7 6 ↓ ファイアーエムブレム 封印の剣
8 8 → マリオカート8
9 9 → スーパーマリオメーカー
10 13 ↑ 星のカービィ スーパーデラックス
20 - - 星のカービィ Wii 任天堂
Switch’s first system update since launch is now available for download. Version 2.1.0 is out now for all users worldwide.

Keep in mind that it does not add any new functionality. “General system stability improvements to enhance the user’s experience,” Nintendo says of the update.

You should be able to continue playing any game you have open while the update downloads. The same goes for accessing the eShop.

總之升左先

我自己原來冇解到仲係7

聽講仲有
搞到我心郁郁想依家先買

99蚊咋嘛

邊度有

信和地庫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞