[Switch/3DS集中討論] Splatoon2免費多人連線體驗會舉行中 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
zelda有得睇玩左幾耐?

我琴日睇佢淨係show我first played 9 days ago
點睇玩左幾多hrs

10日之後先會講

居然係咁

咁download parental protect 個app 囉

dl左 不過懶得自己計
https://www.youtube.com/watch?v=d-UHDvhAtZQ

【イナズマイレブン アレスの天秤】超新作映像「フットボールフロンティア編」
雙打bomberman個陣
可唔可以一人一對joycon 咁控?
唔洗局住一人一隻
雙打bomberman個陣
可唔可以一人一對joycon 咁控?
唔洗局住一人一隻

yes
自己pair
頭先玩埋隻超惑星戰記zero全收集
點知原來有隱藏關同true ending
唔怪得一開始個ending咁膠
玩左十一個鐘收晒貨

借部switch比我玩
頭先玩埋隻超惑星戰記zero全收集
點知原來有隱藏關同true ending
唔怪得一開始個ending咁膠
玩左十一個鐘收晒貨

現充end係真end ?
第9區有度尖刺封死左要用樓梯落去比隻骨阻住探索唔到
https://www.youtube.com/watch?v=d-UHDvhAtZQ

【イナズマイレブン アレスの天秤】超新作映像「フットボールフロンティア編」

收撚檔啦
學埋UBI D衰野
隻GAME影都未見就係咁出埋D昆人動畫

收撚檔啦
學埋UBI D衰野
隻GAME影都未見就係咁出埋D昆人動畫

レディレイトン 富豪王アリアドネの陰謀
呢隻有消息未
剪紙個隻好唔好玩?
剪紙個隻好唔好玩?

要有人一齊玩先好玩
剪紙個隻好唔好玩?

同12S一樣有無女女陪你玩先?
剪紙個隻好唔好玩?

要有人一齊玩先好玩

搵細佬試過個 demo,佢話好無聊
佢不嬲都唔鍾意依類 co-op game
剪紙個隻好唔好玩?

要有人一齊玩先好玩

所以咪話要有女女陪你玩囉
剪紙個隻好唔好玩?

要有人一齊玩先好玩

已同呀妹一齊爆左機
剪紙個隻好唔好玩?

要有人一齊玩先好玩

已同呀妹一齊爆左機

辣殺
剪紙個隻好唔好玩?

要有人一齊玩先好玩

已同呀妹一齊爆左機

辣殺

呀妹
剪紙個隻好唔好玩?

要有人一齊玩先好玩

已同呀妹一齊爆左機

辣殺

呀妹

妹控
原來我MH3G窮到連裝都整唔起

剪紙個隻好唔好玩?

要有人一齊玩先好玩

已同呀妹一齊爆左機

辣殺

呀妹

妹控

妹下妹下喺度做咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞