[Switch/3DS集中討論] Splatoon2免費多人連線體驗會舉行中 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
頭先插入dock 手制連唔到 再插過先得

完全無問題
聽人講老任果到啲機都係比人揀淨換淨果堆

我試過掹個手掣 hang 咗,要撳 sync 掣 reboot 先用得返

一次都未試過

日日都會裝拆幾次

我都唔知佢咩事,不過依啲嘢有細 firmware bug 都唔係咩特別嘢,reboot 冇事就算
都係試過一次咁多啫

部野超級多bug 其實
隻驚幾好玩,快d 出啦
拎住部機冇得試射好冇癮
拎住部機冇得試射好冇癮

Why
turf war 玩wiiu 都玩到悶晒
希望新出多幾個rank mode
有冇人知邊到放2手switch?
之前打完薩爾達4聖 部機有問題去左老任換部新
初頭覺冇左save冇咩野 再打返新手4任已經唔想玩
d心血冇囇直情想放左部機佢
今次咁準關ser

dc fever

買左機真係試清檢先
咪撚聽人講乜update 又reboot
怕無save 可以自己diy 頂住檔先

pro 制就無辦法, 隻隻dpad都係咁
建議遲啲先好買
有無人駁電視玩都係咁彈架
今次咁準關ser

早左5mins仲想點

電視同tablet 同handheld 都無問題
勁順

換機吧巴打, 日日都排隊換
遲早淨返比人揀淨嘅次貨
今次咁準關ser

早左5mins仲想點

唔係喎 我07分先彈
新手

雙殺

勁順

遲早淨返比人揀淨嘅次貨

話我試射果陣電視mode係咁彈呀
剛剛先識出絕招,原來要禁右蘑菇,開頭仲以為R制就係
新手狂被殺
不過真係好順

勁順

遲早淨返比人揀淨嘅次貨

完全無事
自己追下post 都知得你部機係咁
仲洗乜問. 去換啦

勁順

遲早淨返比人揀淨嘅次貨

點彈法

勁順

遲早淨返比人揀淨嘅次貨

點彈法

connection error

dc fever

買左機真係試清檢先

建議遲啲先好買

唔該晒
之前我長期用電視玩 一路差住電唔覺
有次手拎住玩 佢同我15%就自動冇電熄機
搞到依家咁

勁順

遲早淨返比人揀淨嘅次貨

點彈法

有d機個wifi特別弱
拎去換啦
定係你屋企network廢
部機設定度test係點

dc fever

買左機真係試清檢先

建議遲啲先好買

唔該晒
之前我長期用電視玩 一路差住電唔覺
有次手拎住玩 佢同我15%就自動冇電熄機
搞到依家咁

哇屌
我諗好多人都唔會試15%無電呢樣野....

真係咩問題都有, 垃圾任
順撚過zelda

勁順

遲早淨返比人揀淨嘅次貨

點彈法

有d機個wifi特別弱
拎去換啦
定係你屋企network廢
部機設定度test係點

佢handheld 無事
擺明有野

唔洗浪費時間. 直接上去換啦
上到去. 兩部機拍埋有晒數字睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞