[Switch/3DS集中討論] Splatoon2免費多人連線體驗會舉行中 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
想問邊到有好嘅n3ds USB差電線賣
依家嗰條用咗十幾次就接觸不良差唔到

AEON

有冇話邊間先有

我一年買2條係game 鋪
好快就斷入面

已經唔係成日玩成日差 但而家壞埋 更加冇得玩

我之前一買買兩條
aeon 搵唔到 求其game 鋪買
試過幾隻都係咁易壞
火牛試過, usb 試過

用緊呢隻轉頭插電話差電線差電

直接AMAZON買個轉接頭啦
駁落電話差電線用
又唔洗換線

窮學生
最近陪女睇比卡超又覺得唔錯
最新果隻SUN 係咪REMAKE? 好唔好玩?
XY 有無中文?
利申: 一集未玩過..
thx

sun moon 好好玩
同條女一人一部玩啦

唔係條女, 真係阿囡
好似依家D 精靈先型D 無咁兒童

睇多3集你唔係咁諗架喇
垃圾動畫

我知最後點啦~~
玩SUN MOON 再等 XYZ 好唔好? 中文點都易明 D

寶可夢廢驚唔好玩㗎

點解 sun moon 我覺得係上年game of the year

咁緊要
咁買咩版好?

駁落電話差電線用
又唔洗換線

窮學生

幾十蚊
2017年 夏:
3DS 8月31日 世界樹與不思議迷宮2 6480YEN
http://sq-atlus.jp/sfd2/

2017年 秋:
3DS 真女神轉生 DEEP STRANGE JOURNEY
http://shin-megamitensei.jp/dsj/

真女神好似係NDS版續篇

remake

駁落電話差電線用
又唔洗換線

窮學生

幾十蚊

同埋未用過amazon
對Joy-Con進行充電

Joy-Con可透過以下方法進行充電。

安裝到充電中的主機上
安裝到Joy-Con充電握把上

http://www.nintendo.com.hk/switch/support/power/index.html#power-joycon

佢咪插左dock

咁可能係主機充滿電佢唔幫我joycon充 咁咪好麻煩

唔會架..dock 插主機, 有插電就會充joycon
會唔會你放得唔好

應該唔會wo
睇下之後仲會唔會發生先

唔係條女, 真係阿囡
好似依家D 精靈先型D 無咁兒童

睇多3集你唔係咁諗架喇
垃圾動畫

我知最後點啦~~
玩SUN MOON 再等 XYZ 好唔好? 中文點都易明 D

寶可夢廢驚唔好玩㗎

點解 sun moon 我覺得係上年game of the year

咁緊要
咁買咩版好?

你阿女鍾意啦
sun 版, 跟實時, 晏就打果時係日頭
光猛啲無咁壞眼

moon 成日都黑咪蚊

駁落電話差電線用
又唔洗換線

窮學生

幾十蚊

同埋未用過amazon

如果要線就去MK創興間AEON12蚊店
最大機會買到
對Joy-Con進行充電

Joy-Con可透過以下方法進行充電。

安裝到充電中的主機上
安裝到Joy-Con充電握把上

http://www.nintendo.com.hk/switch/support/power/index.html#power-joycon

佢咪插左dock

咁可能係主機充滿電佢唔幫我joycon充 咁咪好麻煩

唔會架..dock 插主機, 有插電就會充joycon
會唔會你放得唔好

應該唔會wo
睇下之後仲會唔會發生先

一年保
玩住留意吧
知唔知無信用卡點用E SHOP買野?
用七仔賣3DS個張老任卡得唔得

唔得(因為港服eShop未開)
可以買美/日版點卡
(大啲嘅game鋪都有得賣)

隻卡叫咩?
驚買錯野
入 friend list 睇同咩人玩過,真係見到有啲人係冇玩 zelda
有啲真係淨係玩 splatoon 2 test fire

Zelda令我重拾遊戲樂趣

非常認同 人大左就多左玩到一半放低 但係zelda係做到 做其他野做到一半想攞起打

係,難怪咁高評價

zelda唔同其他open world game,真係俾倒你冒險嘅感覺,淨係爬山爬成個鐘都唔悶。

駁落電話差電線用
又唔洗換線

窮學生

幾十蚊

同埋未用過amazon

最大機會買到

Thx Ching
想問下Switch機主們有冇咩牌子尿袋同USB-A to C線推介?

駁落電話差電線用
又唔洗換線

窮學生

幾十蚊

同埋未用過amazon

最大機會買到

Thx Ching

個包裝係咁
thx
執隻2手玩下先
thx
執隻2手玩下先

一手啦

窮學生

幾十蚊

同埋未用過amazon

最大機會買到

Thx Ching

個包裝係咁

果時買左四條
比左兩條fd 有一條放舊屋一條自己用
12蚊未壞過 不過我用乜線都唔識壞

xman

可以買美/日版點卡

隻卡叫咩?
驚買錯野

你講 "任天堂點卡 日版/美版" 都知咩事
不過我見通常啲鋪都係得日版

https://www.nintendo.co.jp/support/nintendo_eshop/payment/aboutcard.html
^樣

可以買美/日版點卡

隻卡叫咩?
驚買錯野

你講 "任天堂點卡 日版/美版" 都知咩事
不過我見通常啲鋪都係得日版

https://www.nintendo.co.jp/support/nintendo_eshop/payment/aboutcard.html
^樣

美版好多game 鋪都有
thx
執隻2手玩下先

一手啦

舊game 好少買 1手
慳得就慳

駁落電話差電線用
又唔洗換線

窮學生

幾十蚊

同埋未用過amazon

最大機會買到

Thx Ching

個包裝係咁

果時買左四條

條線成日CHOK一CHOK就壞
之後買左轉頭就一勞永逸
thx
執隻2手玩下先

一手啦

舊game 好少買 1手
慳得就慳

我有隻sun 玩左一陣就冇再玩,
你想要$150比左你

幾十蚊

同埋未用過amazon

最大機會買到

Thx Ching

個包裝係咁

果時買左四條

條線成日CHOK一CHOK就壞
之後買左轉頭就一勞永逸

我買過十條線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞