[Switch/3DS集中討論] Splatoon2免費多人連線體驗會舉行中 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
巴打們成日講嘅日森其實係邊間?
想統計下
你哋部主機背面個年份 (MADE IN CHINA 隔離) 係 2016 定 2017?
同埋個地址係日本定 Germany?

me 官網第一批 2016 德國地址,wifi 冇問題

繼續

push
話時話我試 portable 玩 zelda 好似都就黎兩個鐘但係都仲有 49% 電嘅
想統計下
你哋部主機背面個年份 (MADE IN CHINA 隔離) 係 2016 定 2017?

繼續

push

2016 德國地址, 不過我一買返黎就係system2.0
咩問題都冇
想統計下

繼續

push

咩問題都冇

二手

amazon jp

日本亞馬遜森林

amazon jp

thx
想統計下

繼續

push

咩問題都冇

二手

冇考究, 但又好似得我一買返黎就2.0/佢自動UPDATE左我唔知
買唔買三國志好,但係同lego好近期

三國PC都得啦仲可以自己加頭像
想統計下

繼續

push

咩問題都冇

二手

冇考究, 但又好似得我一買返黎就2.0/佢自動UPDATE左我唔知

2016 德國
但果個地址咩黎

me mac龜
想統計下

繼續

push

咩問題都冇

二手

2016 德國
但果個地址咩黎

好似係係德國任天堂地址
莫非真係德國佬機械制品第一
點解我ac地區係日本 但係入唔到shop
Error code 2811-5001

This error code indicates an error occurred when connecting to the service, likely the result of the network environment.

This error may be the result of the DNS used, or issue related to wireless interference, weak signal strength, or an unresponsive router.

http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_id/22392/~/error-code%3A-2811-5001

有人改DNS搞掂
https://en-americas-support.nintendo.com/app/social/questions/detail/qid/48736/~/nintendo-switch-e-shop-error-code-2811-5001/comment/6336

Nitendo acc轉日本喎,唔係部機個region 喎。

Nitendo acc轉日本喎,唔係部機個region 喎。

轉左呀
跟上面位巴打轉左dns就得
唔該兩位巴打先
去到 10% 電
5%
1%
終於自己熄咗
冇電都唔熄 bluetooth 嘅
撳 joy-con home 掣仲會着 moon,要熄咗個掣先會熄
咁樣點頂呀
動森amiibo festival應該係本世紀神作啦
好想佢出多2,3集係switch
好似mario party 咁出到10

下,公認垃圾喎

痴線
好玩過zelda U

Lego好玩? 好驚好快完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞