[Switch/3DS集中討論] Splatoon2免費多人連線體驗會舉行中 (25)

1001 回覆
1 Like 0 Dislike
只係各自對住GAME願景唔同冇得講

agree
可能人地一家8口 日日LOCAL PLAY玩得好爽皮
理人地點玩做咩

隻隻GAME都有人撐有人彈既
ZELDA咪一樣有班不願面對既成日拉SKYRIM WITCHER黎講
算啦. 唔好再嘈, 隻game online 係點係人都知
拍埋splatoon 到比較真係無藉口可以講
本身只係話佢對人唔對事姐, 佢之後都有討論返件事
有啲野事實就係事實
我諗佢唔係真係入左好多貨果啲狗鋪打手
本身都唔係想撩交嗌

抑歷多唔係打手
人地都喺3DS傾左好多年喇

yes i know
splatoon複雜咁多都冇delay
網絡唔係最好都冇咩大問題喎

Splatoon最多咪delay 1槍左右
炸彈人係要預測自己會郁到去邊

是咪新玩法黎??

明顯就係唔同既判定系統
Overwatch成日行左入障礙物後面先比攔路豬勾返出黎 因為對手睇你係仲係出面
呢啲係有delag都難發覺

炸彈人個online係垃圾我無異議
但咁等如成隻game都垃圾喇喎

隻game對戰向
連個對戰都咁垃圾咁隻game唔係垃圾係乜

Offline對戰唔係對戰?

Offline冇問題就成隻game冇問題?

喇問題就係呢到
而家係有人日日夜夜都提住個問題然後講到隻game係玩到唔咁
其他人講offline好玩就唔得

問題咪係你呢類人唔肯接受隻game有不足
提下大家: 千祈唔好淨係用兩隻手指拎住部 Switch
btw 部機真係幾跌得喎

https://youtu.be/qG4ihWOEtpA
心痛住咁睇
認真 可以再開個post講 ok?

搞低質曬個POST

Sorry我唔再講炸彈人
無心罵戰不過呢排好似真係燥左小小
不過個post低質唔係一次半次
實在班老手太多笑鳩人懶係高高在上既回覆 撚狗有用但其實都搞到好多新手唔敢入黎
呢度個討論氣氛呢排好返小小又比我搞到咁
真心sorry

事但啦
我由FC 開始玩到WII
之後出黎做野SKIP 左代WII U 已經

搞低質曬個POST

實在班老手太多笑鳩人懶係高高在上既回覆 撚狗有用但其實都搞到好多新手唔敢入黎
真心sorry

事但啦

仲有咩機, 不如一次過拎哂出黎

搞低質曬個POST

真心sorry

事但啦

仲有咩機, 不如一次過拎哂出黎

最舊得GBC 新任豚

心痛住咁睇

玩laser cut 果條仲心痛

認真 drop test果啲都算
咁掟法有咩意義試到乜

連日常生活都冇乜可能發生的drop test都無事
咁日常果種跌就更加小兒科
(好似係)
琴晚終於開左日森機玩..
真係好正...

除左係電視玩炸彈人會delay之外..
暫時玩都幾正..

心痛住咁睇

咁掟法有咩意義試到乜

(好似係)

而家D UTUBER 為左LIKE 真係做好多冇意義既野

心痛住咁睇

咁掟法有咩意義試到乜

(好似係)

人地條片夠買返幾部 WIIU

心痛住咁睇

咁掟法有咩意義試到乜

(好似係)

人地條片夠買返幾部 WIIU

真係好正...

暫時玩都幾正..

你仆街喇, 係度屌炸彈人
真係好正...

暫時玩都幾正..

唔係屌呀 其實我覺得幾好玩丫..
最多未唔係電視玩
真係好正...

暫時玩都幾正..

lego好唔好玩 我見介紹話抄好多gta
lego好唔好玩 我見介紹話抄好多gta

惡搞gta
好玩

不過舊game 翻炒
爆左好幾年

心痛住咁睇

玩油壓機/液氮/硫酸/熱刀/熱鎳球/熔銅嗰班人出動未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞