做緊IT HeadHunt 你問我答

600 回覆
3 Like 62 Dislike
攪咁多先35k 轉工罷啦

三年經 34k PERM IN HOUSE AP
日本都請support狗
去日本做好似好過係香港
如果做Backend language會有啲偏 因為我自己睇就唔多公司請Python programmer, 一係就Data Scientist. 但普遍要求又高啲
咁聽落其實日本公司都唔係間間都話咁難頂, 事實上都係睇返間公司文化
其實有時真係好難答咩budget, 因為個客出到好多嘅時候 Candidate又未必拎到個價. 個Budget唔啱 但試過有啲情況係mark高咗個candidate expected salary, 但個客照見, 見到覺得幾like佢都照出offer俾個cnadidate
Sorry Bro, 暫時未有. PM我留個Contact 有Position嘅時候可以搵巴打你?
巴打做緊咩啊?
唔會啊巴打, 睇巴打你Frontend Skill set好唔好
FRONTEND 正係識基本js, css, bootstrap
直接搵個framework學有冇問題?
react / vue咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞