香園圍 白虎山 蓄洪池 留意呢幾個地方(7)有心人請繼續討論 唔好俾人spin

5001 回覆
163 Like 148 Dislike
自推,仲有無測字?
有緣就幫我睇下啦
我post得(6), 一定post 埋黎(7), 以正視聽!

千人巴同其他神棍及其信眾,
我一早講左訓醒補充好mp就會開牌睇LorraineC.
點知又被人唱,好心酸。
占卜,如果我透露天機比你知,係我要受番。就算我唔占,都好合理下嘛
我攞條命去博?
但愈黎愈有d野真係睇唔過眼,好想出手

講番正題 ......
問題:LorrianeC安唔安全
1‧問題過去狀況。﹝約18月前﹞
力量

2‧問題現在狀況。﹝約占卜前後四星期❳
寶劍四倒立

3‧問題未來狀況。﹝近未來、約三個內的可能情形﹞
權杖五倒立

4‧答案
寶劍五倒立

5‧周遭狀況
五角星侍衛

6‧當事人的希望或恐懼
愚人倒立

7‧最後結果。
倒吊人倒立

簡單批注:L絲唔完全安全,未死但受緊苦/(軟禁監視) 。等緊大家救。
佢意志好強,我再次呼籲唔好再品玉測字,救L絲比較緊要,因為L絲應該掌握一定程度重要資料。

第二張牌,寶劍四倒立。
畫面係一個人訓係棺材有四把劍
猜測L絲現時可以活動,但十分小心翼翼
可能有監控app?

連續3,4兩張牌都係數字5.
一張代表行動,一張代表智慧
五係塔羅牌代表爭執
代表L絲曾與人發生抗爭/混戰/爭吵
L絲或曾受暴力對待
但最終鬥智鬥力下略勝一籌
所以,我認為L絲係一位好有能力既手足,請各位關注!

第5張牌比左方向我地
嘗試從L絲工作電郵及公司通訊中查,或者會有線索
另外,亦唔排L絲本人工作係屬於communication類
可能係政府新聞處之類?地政署?
(利申:9估,牌無show, 直覺)

最後兩張牌都係大秘儀既牌,反映L絲內心。
L絲係一個大無謂既人,明知山有虎,備向虎山行。
現在,佢失去左呢種光彩,十分恐懼,行為古怪、或將要離開家園、夢想想做到的事又做唔到,賠了夫人又折兵。

吊人逆位,表示犧牲可能無法獲得回報,或是受苦和瓶頸時期的結束,也可能表示當事人沒有吊人的智慧,無法放手,卻苦苦掙扎,鑽牛角尖,企圖與命運搏鬥。

總結,L絲是位很有貢獻的人,希望大家重視。即使佢而家physical maybe safe, 但心靈唔係,環境唔完全安全。
亦睇到可能離開香港較穩陣,希望認識佢既人多加協助。
似係好事?
無睇 但我自己諗法係世界上嘅神都係同一個 只係出現係唔同民族時會因應番當地文化顯現(當地人想像),定還是其實世上有好多唔同嘅神 仲有強弱之分? 真心好想知 希望會答
屌 我都係個頭漲住漲住
追post追到勁辛苦
幾好幾好
救救LC
大家都覺得有古怪但無從入手
有無提示?
Bilibili有
即係只有一個神?
唔係 有好多好多
守護靈都會死嘅咩
btw sorry off 左 topic 因為一直好想知世界嘅起源 呢樣野困擾左我好耐 所以忍唔住問

差唔多出門口了 大家真係要平平安安
唔好啊
基督教都有法科啦 類似驅魔人/神父個d位做姐
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞