香園圍 白虎山 蓄洪池 留意呢幾個地方(7)有心人請繼續討論 唔好俾人spin

5001 回覆
163 Like 148 Dislike
煙爸爸welcome back
因為自爆麻 唔答
你好林巴,我琴晚都建議你開新post.
我都好想幫你,
但由你上水開始睇你講既野,
我有時都唔太明白,或者你講既資料散而多,我都難組織,
如果get錯你講既野就唔係幫你.最能夠組織到係你。
所以你需要冷靜,慢慢組織去開個post

我鼓勵你開post,
雖然你話你上山既資料唔係有好重大發現,
但逐小逐小既發現,+埋其他巴打既推測,
就可能有機會重整事實。

我相信你上山係想做實事,
今次得你可以做到,加上你又有新既資料可以爆(油麻地﹑海怡?)

雖然未完全fact check曬,但你可以將你已經知道既事情講返出黎,
再加埋其他巴打聽返黎或者睇到既事就整合到full picture

你絕對有用,絕對幫到大家,
希望你唔好咁快灰心,我地既目標就係查明真相。
我好想我地既敵人只得一個,加油林巴
對~~~
唔好再嘈啦
Sor 啱啱冇乜追過post 點解林巴態度唔同晒
係囉我哋每一個人已經出咗一分力 盡自己所能
我哋都唔想有手足受傷犧牲
所以我哋只好更加堅持我地信念 齊上齊落
希望有一日可以能夠煲底下相認
一齊講聲我哋係引以為傲既香港人!
唔好自責啦煙爸
push

新巴消失左好耐
我希望林巴你唔係想咁做:
入黎博友好放料出黎之後我地fact check搵唔到料/ 無料到
→ 之後假類比之前提到既地點 想將之前提到既地點作廢

or

入黎扮到好似基新煙圖咁有料放 → 但係其實無料到 → 假類比自己做緊既野 = 基新煙圖 → 想直接將佢地講過既野作廢

如果你係真有料要爆,不如再過個新討論,會有人幫你推/ 討論落去;如果無,不如諗下點解無

其實你知原因
我都係啊,連發兩晚去遊行同埋荒山野嶺既夢
你盡咗力架啦 唔好自責
我自爆左,識我既人會明,thanks
東還東 南還南 東南還東南 唔係4個方位 係8位方位 比d常識
推推 新巴呢
821 921兩次都多人都放催淚彈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞