香園圍 白虎山 蓄洪池 留意呢幾個地方(7)有心人請繼續討論 唔好俾人spin

5001 回覆
163 Like 148 Dislike
撳錯負皮 sorry
自隊
各大轉車站已經重狗,未有個數拉左幾多,但係感覺喺轉門站拉左好多人
我覺得佢好恐怖wo 完全唔似衰衝動成件事都係有預謀plan好晒 想令大家覺得幾位巴打係神棍唔再信佢地 點知見個個屌佢 唯有入黎扮轉軚博過骨 普通人應該唔會咁厚面皮似係有任務在身
係囉 之後宜家又話識人入面做聽過
咁人地聽過又點
咁姐係未fc la
唔係肯定既野又話有料爆 要人估估下 講白啲唔得咩
又唔係個d 關時機事
煙巴請報平安
我buy 你,有時係呢的事上太仁慈無用
我擔心轉車站而家已經拉左好多,但係而家先8半
唔信我就請block我
我得3個朋友
有人話唔係討論法唔法 係討論線索幫手足
我真係唔理手足死活 我真係狗黎
推到煙巴出嚟
林巴俾埋圖同報告都叫人返返去叫人收手,叫人唔好迷信唔得,做事又唔得一班人口口聲聲話唔想分化,但就已經主觀地對人有敵意。
即係即使俾到一啲資料你哋,你哋都不了不了或者帶著敵意去睇 睇完繼續圍威喂,點樣查落去?
我相信林巴係有心想對件事好先會去查證,佢做咗啲事令你哋感到冒犯,好,咁你哋要企喺道德高地 想有討論空間 又唔接受人哋意見(實際的意見/資料)咁點樣查?
大家都為件事好嘅,人哋特登上埋去睇、影相 係因為想俾你哋睇,佢一個人收埋啲相同見聞係冇用㗎 佢俾人屌到飛起都仲嚟share啲資料,你哋就起晒鋼 眾敵寡,可唔可以唔好咁
好好笑,你今日連街都無出就係度嘈
今朝話出去行街果啲番哂黎未
Sor 拉返
好懷疑79係入黎講廢話繼續spin到廢左成個post

唔好再理佢,thanks
未...
我⋯⋯有講肯定油麻地?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞