香園圍 白虎山 蓄洪池 留意呢幾個地方(7)有心人請繼續討論 唔好俾人spin

5001 回覆
163 Like 148 Dislike
咁撚寸?
新巴問你今晚係想connect係咪想成晚都訓唔著
話生活咗係香港咁耐都冇見過我每隔一個月見一、兩次解放車 定係仲未爆哂
一般人同人講時間講出口都係約晏就4點鐘去tst
用慣同打出黎又兩回事
你平時無講開2030食飯好難習慣打出黎

順粹愚見
又穿煲了
lm
其實講開火
唔知各位有冇睇開tg不同嘅報哨
呢兩日黎到少見到三宗火警報告
位置都係天台平台之類
今日下晝仲有一個係商場天台有臭膠味
當然可能係平日都有但冇人報啦
但會唔會有機會其實係對家練兵?
只係剛好諗到 想問下大家
我尋晚已經block左
我電話同手錶都慣用24小時制 同人whatsapp約時間真係會打1830旺角等咁樣
我冇屌你 但其實希望你會明白自己其實係有錯 我地等咗成日但你最後玩反化 其他人啖氣過咗就冇事 你忍下啦 自己攞來㗎
煽 喺我個陣問gay 啲popo有咩打算
當時我答咗話佢地都未決定好
Gay答我 岩咗一個 仲有第二個

咩意義要問返gay
...........好煩呀你.....!根本就係到刷存在感
一就一
二就二
一開始整張GTA圖出黎然後引人估

佢食緊人血饅頭想你地神化佢
而且勸極唔聽
我真係嬲撚左
明明都講咗好多其他嘢
睇唔到?
仲有咩所謂實質證據
一開始玩張GTA圖玩到開新post
然後有人叫做估啱左係咪果個地方
跟住有個絲打上去又有另外四人小隊上去
但完全冇任何情報直接顯示荒山野嶺同示威活動有關 更加唔好講上過山果咩野都未見過

到左第二日條撚樣又話搞亂左個陣咩都冇啦
完全立於不之地

最重要係佢自己有冇去過果個地方都係另一個問題

一個由十五歲學生死亡引起既報夢既焦點竟然唔係被報夢果位巴打到而係張GTA圖到
我信相十五歲泉下有知死左都想翻生

前線發夢真係愈打愈嬲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞