香園圍 白虎山 蓄洪池 留意呢幾個地方(7)有心人請繼續討論 唔好俾人spin

5001 回覆
163 Like 148 Dislike
成班打手又衝入嚟 早唞 係咁先
我發覺所謂「信徒」仲沉得住氣過班狙擊手
如果你有睇過下post,應該會知道我一路係當追故,半信半疑態度去睇件事
不過有啲人想搵認同感,要人地認同佢立場,我就唔知了
大撚把人包括我在內,一早挑開迷信成份整理過啲資料同疑點,結果呢?

到比林柒整你地一鑊,又話要去理性研究,之後咪又係

笑鳩你唔等同話否定呢啲地方既疑點,而出於善良願望希望你班傻閪醒,咪撚大師前大師後,真係知更多既一早爆撚咗啦,洗撚唧牙膏咩

當然你地可以繼續係到跳開心舞,活係自己世界入面
中!
講事實叫分化
依家唔中又話次次中既話就係神
咁即係點呀 公又你贏字又係你贏呀
各位早啲訓,聽日開始唔好再係咁逼「基巴」「新巴」比答案啦,先不論佢地堅定流,有啲真相你唔付出係得唔到架,希望大家回歸返基本,集思廣益,唔好依賴一兩人嘅說話
有好多人問又話今晚300
又話好大件事會癲哂
點知咩都無

你地係咪好失望?
係咪好想有事發生?
咁同出面的失敗論 散水撚有咩分别

小小野就被分化到嘅,其實可以出返去,唔好阻住我地

今曰已經淨係罵個條林9用有千幾條comment阻住哂,分化左個焦點

廢話 亂罵 話迷信 罵gay新煙圖巴
懶中立 想叫醒人 個的即block

曬位曬時間
其實再咁鬧真係冇咩意思
如果唔係狗 咁你鬧同路人做咩呢
呢到好多人都有發夢
信唔信唔係你鬧兩句就會變
好似耶撚比人講咗幾耐 真心信就信 都唔會你去鬧人耶撚你就清高啲
冇人當佢地係神 你咪當呢啲好似咩網上心理測驗囉 一定有人八卦想玩下
煙巴叫人遇火行東南 唔通手足落到場見到有哨話東南有狗都會照衝咩 呢啲咪當係貼士囉
既然大家冇頭緒 有人比個方向 咁咪參考下
唔好當人白痴 同時都唔好當自己眾人皆醉我獨醒
好攰大家發完夢一日都
上嚟係想喺現有立場上睇下仲有咩可以做
基巴講嘅地點已經係好多嘢嘅開源
其實其他啲嘢中唔中都唔係重點
唉好攰今日百萬行 唔係想睇你地單打
覺得呢到係邪教就邪教啦唉

係呀 唔做邪教信徒就係後生小朋友 分化撚呀
推 之前話要冰的衫
嚟嚟去去都係嗰幾條垃圾圍爐自high 煩撚過閪
明明已經有個post6畀佢哋圍爐都唔知足係要入嚟刷存在感
問題從來都唔係信與唔信 唔信咪走囉 道不同不相為謀 冇問題 但係你哋唔信又唔走係要喺到嘈 做人可唔可以唔好做得咁肉酸 現實中冇人理你就上嚟網上討論區係咁刷存在感
宜家我畀個叻你哋啦 乖啦 過主啦
係丫 但我唔使你講 已block
皮己收
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞