香園圍 白虎山 蓄洪池 留意呢幾個地方(7)有心人請繼續討論 唔好俾人spin

5001 回覆
163 Like 148 Dislike
好恐怖呀愈來愈明張目膽
首先,多謝你理性
-
被仇恨支配左,仲會唔會?
我一直都淨係叫D人唔好信晒一邊
一樣臭雞臭西咁鬧
一樣懶中立、雙面人,人格有問題咁鬧
開牌被煙巴鬧,唔開牌都被煙巴鬧
你話d無意者口臭,咁信眾好好?呀死絲留左幾多言?
郁d就國安/黑警,被人屈就個個都燥底
沉默是金,我都成晚唔再講野,但見到你呢個comment 都好想抒發下,唔係屈住會痴線,下個跳樓就係我。
呢個要推番上黎
無割架
但煙巴話自己講天機要受番就得
我話我開牌都會折壽唔想開就係搵籍口/神棍/扮識占卜去分化。
開牌被佢鬧,唔開牌被佢鬧
到我找埋千人巴條數,再附送1020預測,再獲gay巴認證,我先被佢放過。
但一班信眾仍然追住我黎鬧!

係唔係煙花之夜條命就寶貴D架?我就唔係呀?
佢地淨係信大法師
我夠開牌講L絲啦,夠預測1020
咁又點呀?係唔信你
淨係信佢幾個呀sor9ly
被仇恨支配講咩都係錯
有咁多人狙擊,無非係想你地心灰意冷,唔再出聲

但其實有更多人支持緊你地
被GG了
你尋日先講祝我地幸福,再見左?你又返左黎
只能嘆息一句 可憐之人必有可恨之處 罷了
唔使講啦
佢地覺得只要對某啲意見有保留
就係鬼 就係想spin走呢幾個地方
一上嚟見到話我用咗2、3年冇開post
所以係鬼
P牌又係鬼

其他人唔敢講
個新巴好明顯冇料到
一開始又話留意佢個名
透露自己係白警
一時又話借力睇到

我到而家都唔覺得佢地唔係鬼
只係attention seeker 虛榮心太重

應該要做嘅唔通唔係去求證咩?
而唔係用散發性思維捕風捉影

不過佢地中意啦
運動初期個個都話要fc
而家有手足身體力行fc
反而被人屈返轉頭
睇唔過眼啫
煙爸,平常心
希望你會定時上黎報下平安
邊有話邊個條命寶貴啲邊個條命賤啲 其實你一開頭俾人鬧係因為你成日好似眾人皆醉唯我獨醒咁 到之後你開牌話要睇有無法師 要屌醒我地咁 停啦好嗎 無人想再話你 再話落去亦都無結果 如果繼續去質疑彼此 繼續單單打打咁講野 對邊個有益處 建議大家focus翻大家要做 同埋想做既野 ps無針對邊個
係咪有必要咁下下啄住人呢?
Hi
都講撚左我地唔撚係要咩大法師呀
屌你班垃圾老母
係要d黑暗野浦上面等多d人知道呀
你地班垃圾又要玩博同情 之後又要玩單打
我本身真係好心平氣和
但見到班人又話唔入 之後又要沖入黎
為乜者 鐘意俾人屌呀? 博到注意好興奮呀?
有人工呀?可以達成任務呀?
我地唔撚係要呢d
我講多次我地要既重點係
要藉住呢樣野黎爆更多大獲出黎呀
明唔撚明呀 碌撚咁樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞