香園圍 白虎山 蓄洪池 留意呢幾個地方(7)有心人請繼續討論 唔好俾人spin

5001 回覆
163 Like 148 Dislike
nono
無人理佢地 佢地都會照沖入黎
好過癮架
冇用不推文咪搞到個post上左水面呀
上面巴絲你地都係理緊佢地
打咁大段野咪又會阻住繼續傾線索
仲要reply個reply都係咁大段
直接D 傾線索 唔好嘥口水喇
咪係⋯⋯成日都推上去
laughed
少少題外話

除左連登呢排連遊行日都可以順暢運作之外
佢哋琴日拉人其實都反映咗D嘢

之前好多受害人係女手足
然後連登同tg都開始有聲音
話捉女係對家法師步署
但琴日主力拉男仔
陰謀論少少講
係因為想避免做得太極端而曝光
同時製造數字上證據令人無得再challenge
不過向好方面睇
佢哋會暫時顧慮網上風聲
呢段時間就唔會有咁多女仔受害
咁care所謂預言有冇中做乜人地提出個方法都係想人避開危險,你地就focus落中唔中到,科學啲既諗法就係唔會有單一既未來,未來會改變就係咁
小預言唔中姐 大方向一定係……
過程可以有好多個劇本 但結果一定唔會變
不如咁 直接完全封鎖左果幾件煩膠
佢地D反應太可疑 比人屌完又扮傻繼續追post
我見大家掛住應佢, spin 走哂主線
目的係?

1/ 白警比料 - 想我地查出政府陰謀 (咁啲料一定一fact c 就有料)

2/ 真法科 - (咁就要等佢天時地利人和先fact c 到,原本上山仲有個條件係咩要落完雨?所以林狗算係check咗一半)

3/ 黑警國安-誤導我地向錯方向討論 令我地浪費時間 恐懼統治同spin news(但如果係咁 理應唔會作啲高風險預測 如估健康男女特徵等等 基巴曾經無程程叫我哥哥(肯定冇自爆過)但萬一我只係個陽氣好重嘅絲呢? 咁咪爆煲?除非佢地嘅任務係到1020為止 目的就係叫人散水)

4/ on9 -
張圖真係精警,一眼睇實,真是便利。
呢度推好喇
對外不推文please
有關絲打突然失常已經有好多巴絲出咗post
亦有好多人叫連仔強制登出 但連仔完全冇feedback

(香城online 新beta)依家對家捉左搵到香園圍同白虎山既人,明顯果到係有事
https://lih.kg/1666109

依個係最新有巴打開嘅post
呢個post 係要繼續俾有心人 討論以上地點 fact check 一下d事實 人多好做事

唔信既人大不了可以離開 唔留言 有緣人亦無必要同佢地嘈 專心返重點就可以了

嘈果班友擺明想搞風向 阻住大家尋真相

結論: 對家係非常重視呢個post 空穴來風 大家小心 希望盡快有多d真相
講到口臭啦
咁你係巴?
照copy?
想問下琴晚何文田係咪真係有30人被捕?
[突發]特首林鄭月娥到清真寺
https://lih.kg/1666319

似好大件事
要求連登ADMIN 強制登出所有USER
https://lih.kg/1666369
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞