香園圍 白虎山 蓄洪池 留意呢幾個地方(7)有心人請繼續討論 唔好俾人spin

5001 回覆
163 Like 148 Dislike
可以睇下手足搵咗咩料
冰庫 蓄洪池 軍營 山 之間關係
仲有地底嘅新聞地圖
咩叫冇用手用腦
發夢算唔算用手 查嘢算唔算用腦
鬧少啲人 幫多啲手 用手用腦 好似你話齋
如果用啱啱狙擊人啲時間幫手查
可能進度會快啲
如果真心想幫手
可以一齊查埋一份
今日無大事發生,我反而開心
無論點都好,有心留既就留,唔鍾意既咪上一頁囉
我傾向冷處理唔嘈交,直接block

最後,請不推文回覆,唔想影響行動post,thanks
我唔知你點計為之潛水,無嘢好講做CD ROM就係?
未係時候
大家記住用不推文回覆
aggerblock佢
行動組新任務不如幫佢推下post 刷存在感
咪就係
咩叫同路人唔屌得?

同路人詐騙我都要支持呀?

我支持佢正確既立場
唔正確既行為我點解要盲支持
繼續推
喂...我都BLOCK? 真心定假膠呀?
我都BLOCK...真心定假膠?
佢地真係一隊咁輪住針對gay巴新巴佢地喎⋯⋯其實佢不嬲都話可以選擇唔信佢,咁都跣完佢而我地仍然有理有據信佢咁想點呢?係咁針對佢地睇到好躁喎!除左法科,幾位巴既態度心態係比你地好喎,理性討論下啫,佢地無否定過你所做既野架⋯⋯理智小小
無發生大單野點都係好事啦,當係好彩,變數都得架,炒車都得,又或者人地背後做左好多佢能力範圍內既野!唔知唔等於無做或者9up ,信理據咪討論下,唔信咪走囉,屌乜啫

個例子就好似拎張身分證我真係會借錢俾你咁簡單,背後做好多野架!頂!
今日班狗應該係重點部署西九拘捕行動
大家勁,而且有意外收穫發現尖咀呢個春袋
易聚人又比較易散
同意 講到話再理性分析 講到出於善心屌醒大家
但我睇到既係,唔少人好似執著於預測中唔中,甚至好似會因為唔中而入黎屌佢地所謂既神棍,之後就入黎係咁洗文,多於係因為預測唔中而覺得慶幸咁…
推唔郁
你又唔黎幫師傅含撚
你幫下師傅含撚留下言咪唔叫潛水囉
如果加埋林柒狗所講
嗱假設醫院假部門件事係真
咁就係直接兩條路 醫院同新屋嶺都可以執衫
醫院再直接啲 接入院但冇記錄/刪走
今日出左去一日 大家都攰 我已經寧願訓教抖下都唔想再同佢地講野 浪費口水時間聽日回歸正題
你咁講似你想建立二元對立多d
關唔關 10幾分鐘前九巴撞車事
老實講,唔岩聽唔撚信嘅咪入黎負個皮走lor,出黎嘈嘈閉做乜者,係咁係度屌人迷信,想拯救世界?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞