香園圍 白虎山 蓄洪池 留意呢幾個地方(7)有心人請繼續討論 唔好俾人spin

5001 回覆
163 Like 148 Dislike
大家一齊認下今晚有出現過既巴絲打 聽日就知咩事
實記住個塔羅牌
知更烏出返嚟真係最撚鬼
聽日大家小心,齊上齊落
咁既然大家想要用非自然解釋一d野
咪用囉
但用完又點?真係盲目支持某一兩人係好咩?
可能你無忘記初心,但肯唔肯定所有人都無一絲迷失過?
個d品玉既人有無一刻迷失?
我自己都玩迷信野,但覺得即使兄弟爬山都好,我都好擔心劍走偏鋒。
學好三年 學壞三日
我唔明白點解我既擔心,我既力挽狂瀾係變成咁。
真係講左好多次唔係唔信非自然,係唔想大家太沉迷
又話個post有人作法之類。
最唔想係見到有人趁呢個氣氛去令自己得到好多支持。
既然大家信超自然,我大可以享受虛榮
但我無選擇呢種虛榮感
現在,我係一個人承受緊被你地屌都要出聲,只係想停止一些不良既風氣。

即使香園圍呢幾個地方有古怪,
我都認為係人為陰謀偏重較大
而唔係神怪野。
希望大家真的可以理性思考

如果大家係唔鐘意我屌得太勁
太chur既
ok!
但我唔想再咁無力。
因為,有d野唔係靠天嬴
係人定勝天。

祝大家好運
會為每一個人祈禱
無論係支持定唔支持我
話要起我底
令我害怕既人都好
我都會希望聽日大家安全平安
咁樣打開口牌會唔會令對家有所準備?
不推文啊 巴打
各位手足,唔想再分化落去既話,不如先由自己做起,停止攻擊同路人 今時今日上得連登,都係得有心人同mon post狗/ 五毛,大家互屌對我地呢邊無好處。

堅持做自己覺得啱既野,block咗唔想見到既人就算啦,係時候做返正經野。
我唔係想分化,但俾你地諗下,

數量,10%

不樂觀
叫咗
對家嘅火?
林狗最仆街係扮睇到野 然後等一日先爆料
等我地成班係到係咁估估估 成個傻仔咁
最後爆大獲 諗住用迷信攻破迷信
不過有樣野係真 就係唔好過度沉迷
正如我地相信左林狗有上山一樣
唔好因人廢言
亦唔好諗住起下底就以此去證明該人係咪可信
畢竟我地手足嘅AC 有好多落左佢地手
綜合咁多個post 唯一有D確實資料嘅係L絲個post
再加上L絲事件
令我確信果幾個地方係有可疑
但我諗唔好再諗住自己上山查
因為如果係真 撇除迷信野 邊有咁易比你見到同一定有危險
最後我得出一個結論
就係...

10月20 尖咀見
大家記住出去前後要搵多啲fd報平安,touch wood唔見左就上黎呢個post到相認?
唔記得左
集合gay 新煙圖巴既料同各巴絲連日既査探
我相信已經有左個大picture 可能七八成

不如我地暫時集中討論明天對策

過一兩日 各位有緣人一齊整合返我地有既資料 方便再作調查
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞