香園圍 白虎山 蓄洪池 留意呢幾個地方(7)有心人請繼續討論 唔好俾人spin

5001 回覆
163 Like 148 Dislike
部狗車又亂開水炮射人
骨格精奇 絕世武功
冇事當然最好啦,最望炒車,手足無事最好
我一路覺得巴打們比嘅提示,注意一下冇壞,甚至最後冇事發生更加係好結果
最好結果係好既靈 醜既唔靈
記得佢話過自己平時好少幫人睇
再遇到佢嘅話好想問佢點解呢幾年我可以咁頹
GAY 巴比左張GTA 圖
當中FiveM 就估左 其他數字就未
FiveM ( 上下弦月 水漲幅度較低 新滿月 水漲幅度較大)
831 新月 水漲勁d 沖走d衫 跟著過幾日海就多左野 沖走衫後 衣櫃多左位

新屋嶺
香園圍 (執衫)
白虎山警方行動基地 (擺衫)
水庫運衫
蓄洪池運衫
墳場放滿番水庫放

留意附近尖形建築物 、冰廠、軍營

重點:
1.地鐵有勁大陰謀論(運警來 咪又可以運屍走)
2. 過左10月係對我地有利 要搵蛇穴
3. 要不停搵衫來維持結界
4. 中央講過香港地下中國擁有
5. 要睇下被自殺案有咩pattern

個整合不完美 一定唔足
有野補 大家幫手

真 就算幾信都寧願炒車
好似話仲左直升機係上空
唉阿好擔心手捉
一諗到佢地被人捉返去打
無事發生就係最好嘅事

同埋以我所知新巴靠外物,啲外物都唔係100%岩,都會老點人
我又咁睇
如果有人可以100%岩 呢個人可以叫神啦
有好多預言家都中過好多大事(同時都會唔中)
比個劇本我地睇又點 咪又係一樣要生活
命裡有時終需有
可能一隻黃一隻藍

鳩up
唔好推
2332後 續戰開始
一樣諗法,所以唔好成日一唔係100%中就神棍前神棍後咁,好煩

同埋唔係幫新巴兜,不過西九最底層可能呢個鐘數發生咗大獲野,我地會知咩
Push
我想問依家有冇咩位仲有手足? 定已散晒?
屌又話我態度唔好
溫和番少少又話我雙面人
仲有陰謀論話又行動失敗、上頭又新任務。
中立又唔可以
Take side 又好似得一個立場可以take
素未謀面但好似講到係我老母知晒我d衰野咁。
咁你地係想我以後唔好出現唔好講野?
我無兩個巴打咁有勇氣
我屌極都係屌你地偏執信晒一樣野,無人身攻擊,都無針對gay巴新巴作personal attack。
今日我都見gay巴釋出善意,所以都無咁mean
結果出完去番黎,又係見到鬧交鬧我針對我人格。
我今日仲搵左讀urban planning 個frd, 打算fc下。
但我知道,唔會有用!最後我諗都係臭雞臭雞咁鬧。
如果世界有失憶藥,我好希望你地都食晒佢,咁樣就唔記得有個人係呢個咁團結齊心又快樂既法科抗爭中搞搞震。

如果真係有法師,一定有人channel到我的意念
希望時間幫我證明呢一切
利申:我真係唔識林巴js巴,我只係得自己一個,但我好欣賞你地百屌成金既堅毅。可能我一介女流面皮唔夠厚,我真係無勇氣聽臭雞前臭雞後呀。

你地可以盡情屌了
Bye
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞