[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(9)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
玩得好慢
岩岩先玩到一週28

同我一樣,一日打一占

我二週目已經冇一週目衝得咁勁
等出咗攻略先睇下可以拎唔拎得哂堆隱藏要素

二周目先飛得快
劇情可以唔睇
大部分機都全10改秒殺卒仔

我暫時2周都唔改住費事太易爆

呢集都算好易打
我1周揀錯gundam線 靠主角同唔知邊隻過到關之餘重拎埋sr
玩得好慢
岩岩先玩到一週28

同我一樣,一日打一占

我玩到31咋
PS4 DETECT唔到我個usb
點解???
我用kingston 既usb

開個folder叫SRWMUSIC試試
打緊二週目
克魯茲做緊主力
佢支狙擊真係好正
加埋parts可以去到15-16格
其實有冇一集機戰隻獨角獸高達係真係勁, 我由Z2忍到佢E家

全盛期應該係BX

BX果架Unicorn真係幾勁
焰龍號真係幾抵用
5改加e save收斂時空炮用6 en
焰龍號真係幾抵用

莎拉子仲要係指揮官
焰龍號真係幾抵用

莎拉子仲要係指揮官

慘在冇熱血 真係半輔助機
焰龍號真係幾抵用

莎拉子仲要係指揮官

喱集天使龍親生仔

無論劇情定機體都係

雖然最屈都係個兩部超級系
打緊二週目
克魯茲做緊主力
佢支狙擊真係好正

升埋lock on同三朗太啦
打緊二週目
克魯茲做緊主力
佢支狙擊真係好正

狙擊同加移動都好正,我隻黑百合行到15格配埋hit & run 同多重行動,由東打到西
焰龍號真係幾抵用

莎拉子仲要係指揮官

喱集天使龍親生仔

無論劇情定機體都係

雖然最屈都係個兩部超級系

大和號真實系
焰龍號真係幾抵用

莎拉子仲要係指揮官

無熱血咪幫手清卒
機勁人勁
哈帝斯已過
ExC真係要比d機儲定
精神耐性幾乎係必需
打緊二週目
克魯茲做緊主力
佢支狙擊真係好正

狙擊同加移動都好正,我隻黑百合行到15格配埋hit & run 同多重行動,由東打到西

我用琉璃由東打到西

次次都行足4回或以上,基本上第1round 得返d boss機未死
打緊二週目
克魯茲做緊主力
佢支狙擊真係好正

我用琉璃由東打到西

次次都行足4回或以上,基本上第1round 得返d boss機未死

點解可以咁癲
玩得好慢
岩岩先玩到一週28

同我一樣,一日打一占

我玩到31咋

我打到27
打緊二週目
克魯茲做緊主力
佢支狙擊真係好正

克魯茲部機有eco,頭round自帶突擊加速衝鋒一流,宗介未轉arx8之前有eco仲好用,轉左腳短射程近打boss又唔夠力廢好多
玩得好慢
岩岩先玩到一週28

同我一樣,一日打一占

放工玩得一陣
慢慢睇劇情 0改0養0parts
一日打得1關

同你一樣玩全0一日先打到一關, 今日先打到去40
工廠都唔好升呀, 升左就影響晒個難度, 成件事就冇咁好玩
打緊二週目
克魯茲做緊主力
佢支狙擊真係好正

克魯茲部機有eco,頭round自帶突擊加速衝鋒一流,宗介未轉arx8之前有eco仲好用,轉左腳短射程近打boss又唔夠力廢好多

宗介GAce左一出場已經95%sp自己用加速咪得

克魯茲個ace其實好勁,射程又遠,放到最後場唔洗企指揮範圍內都可以,
只係真實系機體通病細力左d
打緊二週目
克魯茲做緊主力
佢支狙擊真係好正

宗介GAce左一出場已經95%sp自己用加速咪得

克魯茲個ace其實好勁,射程又遠,放到最後場唔洗企指揮範圍內都可以,
只係真實系機體通病細力左d

幫佢加下射擊
加多50已經可以最廢個招打boss扣過萬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞