[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(9)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
打完一次都唔知係咪if ...有咩方法睇到?

最後尾打幾廿隻大佬就係if

每隻行2次真係好惡打吓

未開劇情3動

係喎3動
記錯
既然個post仲run緊,就補貼番可能wow左的內容

今集D原創女角真係好大波
點解無CUT IN乳搖嫁
明明機械人但係大大粒lin 係咩玩法
明明機械人但係大大粒lin 係咩玩法

usb頭黎

有gapgap zoom 仲想點

大絕個時件衫俾佢對波逼爆

大絕個時件衫俾佢對波逼爆

安琪都冇搖, 真係好可惜
有無人同我一樣鐘意潔美 佢d高傲串嘴格 係床度一定好撚正

爆埋4週目放左隻game佢先

唔知仲放到幾多 有code有初回特典

psv
原來手機嗰邊出咗交響AO
原來手機嗰邊出咗交響AO

唔駛理故事,出k66,出mahoro都得
新手一問
點樣破防護罩
我打到2X話,初號機岩岩出黎
部部機打佢都扣0

搵甲兒上,鐵壁就OK

另外2個千萬不要上前,做硬炮灰

多用幸運,一有tap p即刻開sp回復變8,再有就開tap p 單獨全加成。不停用幸運之餘用tap p ,升首先升氣力加attack 鬥爭心 ,回sp強化parts 要用晒係有祝福個d人度,期待又係,tapp 之後就用來買加攻個d裝先。改機除左攻擊力5改就夠。
有無人同我一樣鐘意潔美 佢d高傲串嘴格 係床度一定好撚正

爆埋4週目放左隻game佢先

唔知仲放到幾多 有code有初回特典

psv

張卡都仲有價既
既然個post仲run緊,就補貼番可能wow左的內容

原來最後大佬都咁大波
有無人知漆黑勇者隱藏關 點拎漆黑勇者
新玩家,玩左三十關先知L1+R1+option可以去home screen
有無人知漆黑勇者隱藏關 點拎漆黑勇者

入到嗰關就得
三十幾話會加入
新玩家,玩左三十關先知L1+R1+option可以去home screen

你之後唔放option會直接load 中斷save
仲未有新作情報
cd rom lm 終於白金 個人好空虛

有個問題,PSV同PS4版既SAVE係唔係共通?
買左冇耐 打左廿話
阿斯蘭 d 戲情好好笑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞