[PS4/PSV][SRW]超級機械人大戰V集中討論區(9)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
魔神z出劇場版
如果係由z衝擊去到zero就好啦

想睇zero係動畫出現

成首音樂係個腦到響緊

講緊0改喎

三0未試過唔知,0改0養得28同地上38係有難度

唔係玩緊三0呀, 我玩緊四0, 工廠都冇升

M男
咁主力應該單手數晒

唔係呀, 反而係要平均升到全隊都g-ace
咁樣先夠精神用, 而且一開場個個都+5氣差好遠

1周目?

1周ing, 一日打得一關, 好慢

same
而家先打到33
好似好少見到機戰post可以推到咁耐

因為今集版權作做得比過去幾隻好

所以玩得好投入,有心機拎白金

我宜家等全隱藏要素出晒再打多次

bx,ux >>>>>>>>>>z系列

agger
其實冇玩過Z3既人去玩V真係會覺得係佳作

AGGER
個龍女金剛係咪好似淨係出左幾個鏡,無同過人講野
自己自言自語咁

AGGER

Z3我覺得做得好差, 打完都冇咩感覺

AGGER

會覺得係佳作係因為你唔知有7成素材重用Z3
自己自言自語咁

好似係
淨係記得闇の帝王比ZERO同三一皇帝嚇到傻咗

AGGER

ogmd 8成 都係2nd og 素材
魔神z出劇場版
如果係由z衝擊去到zero就好啦

想睇zero係動畫出現

成首音樂係個腦到響緊

劇場版應該都係重製架姐

不過希望水木兄貴唱remix版主題曲就真

AGGER

唔講素材,個故事處理已經差一截
天獄先叫好番少少,但係御使真係low到一個點

AGGER

玩過z3 但日文唔識睇故事
覺得V 可以睇住故事玩真係好正
講到z3柒
作為打手又要出來護一護航
天元突破
fmp完整劇情+好多校園互動
top1+top2一齊參戰

其餘不值一提
3周目入唔到打錢關,頭2次都入到
講到z3柒
天元突破

其餘不值一提

本身仲好期待黑正樹條線
自己自言自語咁

好似係
淨係記得闇の帝王比ZERO同三一皇帝嚇到傻咗

呢幕真係好霸氣

AGGER

玩過z3 但日文唔識睇故事
覺得V 可以睇住故事玩真係好正

機戰應該一早要出中文版, 講真以前打開機戰個批有幾多個仲追機械人動畫, 講日文已經唔知你講咩, 本身又識個故仔, 零投入感。 但中文版就好似追故仔咁, 我唔識天使與龍都被佢吸引左
想問下bgm個bug有無修正到
不過講熱血程度既話

V 真係不如z3
講到z3柒
天元突破

其餘不值一提

本身仲好期待黑正樹條線

我淨係記得魯魯修衝出黎對原創角色用geass
不過講熱血程度既話

V 真係不如z3

臨尾咁多女角係到圍屌關智彥呢part屌打所有機戰
不過講熱血程度既話

V 真係不如z3

水樹句1000萬年語音全game最熱血
不過講熱血程度既話

V 真係不如z3

反而覺得兩架萬能俠出黎果關好熱血
不過講熱血程度既話

V 真係不如z3

反而覺得兩架萬能俠出黎果關好熱血

出勇壯BGM既scene都好激動
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞